Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Nefunguje Odeslat zprávu později

  • 3 odgovori
  • 0 ima ovaj problem
  • 3 views
  • Posljednji odgovor poslao poljos

more options

Dobrý den,

dopsala jsem email, který ale měl být poslaný až ráno. Vybrala jsem funkci "odeslat později", ale neobjevila se mi žádná tabulka s nastavením kdy a email není ani v "odeslané poště" ani v "odeslané". Jak ho dohledám, případně jak zjistím, zda byl poslán?

Děkuji.

Dobrý den, dopsala jsem email, který ale měl být poslaný až ráno. Vybrala jsem funkci "odeslat později", ale neobjevila se mi žádná tabulka s nastavením kdy a email není ani v "odeslané poště" ani v "odeslané". Jak ho dohledám, případně jak zjistím, zda byl poslán? Děkuji.

All Replies (3)

more options

Ono se to objeví v nabídce Pošta k odeslání - viz. příloha. Odeslat se to asi musí "ručně".

more options

poljos napsal(a)

Ono se to objeví v nabídce Pošta k odeslání - viz. příloha. Odeslat se to asi musí "ručně".

Tam se mi ta zpráva právě nezobrazila. Ale když jsem dala volbu "odeslat neodeslané", poslala se. Nicméně nebyla nikde k zobrazení, ani tam, kde je to na vašem snímku vidět.

more options

Možná je to některým nastavením v nabídce Zobrazení - Nástrojové lišty, Rozložení nebo Složky. Budeš si to muset postupně vyzkoušet změnit jednotlivá nastavení. Nebo místo toho ukládat zprávy jako Koncepty.