On playing online videos screen flashes, goes blank until site / video is closed

So, for awhile now when I go to some sites, the screen suddenly starts flashing, then it jitters and turns some light color (like a light green; not blue screen, not blac… (pročitajte više)

So, for awhile now when I go to some sites, the screen suddenly starts flashing, then it jitters and turns some light color (like a light green; not blue screen, not black). If I guess where the "X" is to shut down the tab that has the video, I can end this. Often, like on youtube, I find the problem is some ad video that was playing. The rest of the site is ok. But not always.

One site I wrote down a few days where it happened: https://www.nbcsports.com/philadelphia/eagles/eagles-face-giants-2022-playoff-opener?cid=sm_npd_rsn_phi_fb_mn&fbclid=IwAR3rGUEa0W8fElrzCWANSIUpti9VKlbn0iHyvcFsviajYExo5tcRSyWBJXA

scroll down to video and everything blinks, becomes unuseable

It happens in lots of places, though. It is not per se a YouTube problem or just a problem at NBCSports. I shell out to MS Edge, and it seems to handle everything fine, so I'm assuming at this point it is a browser issue.

One last point: after this happen the screen display is degraded even after I manage to shut down the offending tab or video. It takes a Log off/log back in or reboot to fix everything. The degradation takes the form of making the screen look a bit like a pointilist painting, although that's an exaggeration.

FF 109.0.1 64 bit Windows 11 NVidia GeFORCE RTX 3060 running studio driver 526.98 (I have switched periodically from / to their gaming driver, which doesn't seem to matter)

Any help, appreciated.

Asked by monsieurms prije 5 minuta

Fingerprinting - Websites Detecting Multiple OS - (false positives)

There should be a guide by now or easy settings built into the browser to change these settings. I'm having trouble with websites that think I'm a Bot, because they are d… (pročitajte više)

There should be a guide by now or easy settings built into the browser to change these settings.

I'm having trouble with websites that think I'm a Bot, because they are detecting multiple operating systems/ OS, due to my settings and privacy extensions.

Is there anything in About:Config that I can change to set my OS to Windows??

Common methods for websites detecting someone's OS is by using Javascript, User Agent, and TCP/IP fingerprinting.

How do I fake the Javascript test? There's extensions that block Scripts but that leaves people unable to use websites, is there any command I can put in and set as default?

User Agent test - There's a few extensions that will work to change this, though if I can change this through About:config or other settings I would like to know.

The TCP/IP protocol controls how data is sent between computers and how the sender and receiving computers are identified. Mostly this is done identically by every computer, but some small parameters are implemented differently by different operating systems, creating a ‘fingerprint’.

I'm told this is very difficult to fake, but has a larger error rate anyway.

Asked by RedFoX prije 16 minuta

exploit

Hi, I like to go to random websites sometimes, but I recently found out that site evil.com tries to use an exploit and to install a malicious file. I wonder if it's a pro… (pročitajte više)

Hi, I like to go to random websites sometimes, but I recently found out that site evil.com tries to use an exploit and to install a malicious file. I wonder if it's a problem with browser. I'm using waterfox, a firefox-based browser. I'm attaching a screenshot from windows defender logs. I don't know if it's important, but I have a virtualization enabled.

Asked by silentWolf260 prije 24 minuta

Hide content of notifications when using alerts.useSystemBackend

I have alerts.useSystemBackend set to true, so that notifications received by tabs that send notifications are displayed as system notifications instead, so they won't di… (pročitajte više)

I have alerts.useSystemBackend set to true, so that notifications received by tabs that send notifications are displayed as system notifications instead, so they won't disappear after a while and instead are displayed in the notification center. Is there a way to not show the content of the notification, maybe even hide the source website? https://assets-prod.sumo.prod.webservices.mozgcp.net/media/uploads/images/2023-02-07-01-02-18-973853.png Firefox Beta 110.0 Windows 10 21H2 Build 19044.2486

Thank you!

Asked by Maria prije 1 sat

Local storage event listener not working

Hi I have a sandbox iframe which is hosted by various websites. Lets assume that this iframe is loaded like this: <script src="https://example.com/wie.js"></scri… (pročitajte više)

Hi

I have a sandbox iframe which is hosted by various websites. Lets assume that this iframe is loaded like this: <script src="https://example.com/wie.js"></script> I have already added 'allow-scripts allow-forms allow-modals allow-same-origin allow-popups allow-popups-to-escape-sandbox allow-storage-access-by-user-activation' at sandbox. I also use document.requestStorageAccess() from inside the iframe and I set event listeners for the storage like this: window.addEventListener('storage', onStorageFunc, false);. From the iframe a popup window is presented when user clicks a specific button and the popup opens at lets say at this url "https://paypal.com". After user navigation on popup, paypal at the end of the flow redirects user to this url "https://example.com/success". At this point when user is navigated to /success I add some data to local storage which I expect to trigger the storage event listener and the onStorageFunc to run. This doesn't happen, while in other browsers it works as expected. Since both popup and iframe are under the same url (https://example.com) and I have used requestStorageAccess, I would expect this to work normally. Can you please help me to find out what is going wrong here? In the past I had the same problem but it was fixed when I added 'requestStorageAccess' and 'allow-storage-access-by-user-activation'. Now I can see it happening again.

Asked by wolfskinn prije 2 sati

Inconvenience with printer settings (Firefox and Thunderbird)

I am often switching office and change my system default printer always first when I am in a new place. I learned from the community here that the right thing to do for h… (pročitajte više)

I am often switching office and change my system default printer always first when I am in a new place. I learned from the community here that the right thing to do for having Firefox/Thunderbird follow this choice is set print_printer to 'default'. The problem is that this does only work for a while. As soon as I use the selection dropdown in the printing dialog (e.g. to exceptionally select the PDF printer) it will overwrite 'default' by that printer. The consequence is that from that time on I have to manually select the printer or got to the config editor again to set 'default'. Is there any simple solution I overlooked?

If not can you tell me how I can make a feature request? A simple solution would be to include something like 'System Default' in the dropdown list in the printing dialog. Although for my taste, it would be better to have the selection in the printer dialog only temporary and return to the previous printer selection for the next printing.

Asked by reiner.zorn prije 1 sedmicu

Last reply by reiner.zorn prije 2 sati

Issues connecting to Archive of Our Own (Ao3)

I've noticed something odd the last few days. occasionally, Archive of Our Own— also known as AO3— will stop working properly after visiting a couple different stories, b… (pročitajte više)

I've noticed something odd the last few days. occasionally, Archive of Our Own— also known as AO3— will stop working properly after visiting a couple different stories, being unusable for most of the day as the pages will come up blank no matter what I click on, or even if I try to connect to a bookmarked page. This is not a consistent thing however. I recently updated to version 109.0.1 of Firefox, but this started happening a few days before the update. It also just happened about five minutes ago. Should I clear my cache and try again, or is there a website issue on their end I'm just not seeing?

EDIT: Ok, so I tried clearing cache and cookies and this is still occurring. No clue why.

Asked by Marc7 prije 2 dana

Last reply by Marc7 prije 5 sati

Malwarebytes blocks Firefox as malicious site?

I use windows10 32 bit on an HP G2 small form factor desktop. Today I got an error message from the malwarebytes app that it had blocked a web page. When I looked at the … (pročitajte više)

I use windows10 32 bit on an HP G2 small form factor desktop. Today I got an error message from the malwarebytes app that it had blocked a web page. When I looked at the app protection record I saw multiple instances of it blocking firefox.exe (see attached). The report mentions multiple instances of the app fox.exe being blocked on port 443 with different ip addresses and connection listed as "outbound". I am not very knowledgeable about the web, so some help would be great. The report goes back into January although today was the first time I saw the pop up warning. I only have 2 extensions installed and as far as I know they are legit. Any ideas on what I should do?

Asked by lewynld prije 7 sati

language

My firefox has suddenly changed from Eng (AU) to Eng (GB) or sometimes Eng (US). This has caused me to be blocked from certain survey sites. I am also blocked because my … (pročitajte više)

My firefox has suddenly changed from Eng (AU) to Eng (GB) or sometimes Eng (US). This has caused me to be blocked from certain survey sites. I am also blocked because my IP address now comes out of Perth Australia instead of Hobart Tasmania. Please help. I am at a loss.

Asked by Sandy01 prije 17 sati

Last reply by Sandy01 prije 8 sati

Pages won't load, Firefox message says the site isn't recognized or isn't https

With increasing frequency, when I attempt to load a website -- well-established ones that I've had bookmarked for years -- I initially get one of two messages: either the… (pročitajte više)

With increasing frequency, when I attempt to load a website -- well-established ones that I've had bookmarked for years -- I initially get one of two messages: either the site I'm about to go to is unsecure (http) or that the web address isn't recognized.

Yet, in the first case, when I go to the "unsecured" site anyway, it is in fact a secure (https) site.

And in the second case, if I hit the option to "try again", it connects instantly.

What's going on here? BTW, this happens whether I'm using a VPN or not. And sometimes it doesn't happen at all.

Thanks for any help.

Asked by bhtexas7106 prije 14 sati

Last reply by bhtexas7106 prije 9 sati

Character encoding

Hi Firefox 109.0.1 (64-bit) Mac Ventura 13.1 Google search page and a lot of sites (not all for example this support page) are having trouble rendering fonts. I have atta… (pročitajte više)

Hi

Firefox 109.0.1 (64-bit) Mac Ventura 13.1

Google search page and a lot of sites (not all for example this support page) are having trouble rendering fonts.

I have attached screenshots which demonstrates the problem. The thing I do not understand if I go to the developer tools and alter the "font-family" from "font-family:Ariel, Sans-serif" to just "font-family:Sans-serif" bingo the font renders, the screenshots show this.

Other browsers like Chrome are having no difficulties.

There must be something simple I am missing, I have done a search but nothing is standing out as a solution.

Help would be appreciated. Cheers

Asked by stephen99 prije 4 dana

Last reply by stephen99 prije 10 sati

Firefox flooding event log with connection errors at boot up

I was looking at my event log tracking down one issue when I noticed hundreds of audit failures (outbound connection blocked) in my event log. Firefox is not even runnin… (pročitajte više)

I was looking at my event log tracking down one issue when I noticed hundreds of audit failures (outbound connection blocked) in my event log.

Firefox is not even running. I've just started my computer. It's trying to make a connection to google @ 34.107.221.82.

Fortunately something is blocking the connection attempt, but why is Firefox making hundreds of connection attempts when I haven't even opened firefox? How do I stop it?

I looked in task scheduler and couldn't see anything there. Looked at group policy, couldn't see anything there.

FF91.13.0esr

Asked by citizen1138x prije 3 sedmica

Last reply by citizen1138x prije 10 sati

Unable to access many sites, which I could previously

I have that issue also it shows up anytime I try PNC.com or my health care insurance. The workaround is using Firefox's private window. I removed my saved login and dump… (pročitajte više)

I have that issue also it shows up anytime I try PNC.com or my health care insurance. The workaround is using Firefox's private window. I removed my saved login and dumped my data, cookies, site data, and cache but that didn't help. That has been a pain restoring other sites I had saved, but that's another story.

  See image for error message.

Gerry

Asked by Gerry58 prije 2 dana

Last reply by Gerry58 prije 12 sati

google login

I use my regular gmail account in Firefox and Firefox is my default browser. Chrome pops up a login screen to allow me to sign into my school account or my regular accoun… (pročitajte više)

I use my regular gmail account in Firefox and Firefox is my default browser. Chrome pops up a login screen to allow me to sign into my school account or my regular account.

On Firefox when I go to google and click the login button, it takes me to my school login screen. How do I reset it to use my regular gmail account. My school uses gmail.

Can Firefox ask for the correct account when there are multiple accounts?

Asked by Gary in Tucson prije 13 sati

Can't open stack overflow

At some point firefox became unable to reliably open stackoverflow.com In network it says "Receiving data" and then nothing really happens Works fine in other browsers I … (pročitajte više)

At some point firefox became unable to reliably open stackoverflow.com In network it says "Receiving data" and then nothing really happens Works fine in other browsers I reinstalled, but it still didn't help

Asked by zhenya8915 prije 14 sati

YouTube Wont Play In Private Window

Firefox 103.0.2 (64 bit) doesn't play YouTube videso in Private Window. The same videso play in s statdrad new window. Try: https://www.youtube.com/watch?v=0fiVciCs8zU wh… (pročitajte više)

Firefox 103.0.2 (64 bit) doesn't play YouTube videso in Private Window. The same videso play in s statdrad new window. Try: https://www.youtube.com/watch?v=0fiVciCs8zU which ironically won't play in private! Every time you press the play button you get about half a second of play before pausing. In standard mode it plays just fine.

Asked by Les prije 2 mjeseci

Last reply by Les prije 14 sati