X
Thinta lapha ukuze uye kuveshini yamakhalekhukhwini kusayithi.

Isithangami Sabeseki

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Stop ALL videos autoplaying - not just those with sound

Kuphostiwe

Previously I had the 'autoplay' option set to false. Now with the update (I'm on 63.0.1, Windows, 64 bit) I have

media.autoplay.default = 1 media.autoplay.ask-permission = true media.autoplay.enabled.user-gestures-needed = true

I want all videos to not play, not just those with sound. How can I stop all videos playing?

Thanks.

Previously I had the 'autoplay' option set to false. Now with the update (I'm on 63.0.1, Windows, 64 bit) I have media.autoplay.default = 1 media.autoplay.ask-permission = true media.autoplay.enabled.user-gestures-needed = true I want all videos to not play, not just those with sound. How can I stop all videos playing? Thanks.

Eminye Imininingwane Yohlelo

Isisebenziso

  • I-ejenti Engumsebenzisi: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:63.0) Gecko/20100101 Firefox/63.0

Eminye Imininingwane

Umnikazi wombuzo

Also... why does me typing "about:con..." auto complete to "about:config/"? It doesn't work with the trailing slash!!

Also... why does me typing "about:con..." auto complete to "about:config/"? It doesn't work with the trailing slash!!
Pj 42 izisombululo 869 izimpendulo
Kuphostiwe

ChrompSquad said

Also... why does me typing "about:con..." auto complete to "about:config/"? It doesn't work with the trailing slash!!

I dunno. Edit it to About:Config and go.

Video Autoplay: See

''ChrompSquad [[#answer-1170729|said]]'' <blockquote> Also... why does me typing "about:con..." auto complete to "about:config/"? It doesn't work with the trailing slash!! </blockquote> I dunno. Edit it to '''About:Config''' and go. Video Autoplay: See *https://support.mozilla.org/en-US/questions/1238380#answer-1167225
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17346 izisombululo 156811 izimpendulo
Kuphostiwe

You may have once typed about:config/ with a slash appended.

You can use these steps to remove saved items from an autocomplete drop-down list.

  1. click the (empty) input field on the web page to open the drop-down list
  2. highlight an entry in the drop-down list with cursor Down key
    do not click the mouse or press the Enter key
  3. press the Delete key (on Mac: Shift+Delete) to delete the highlighted entry

Note that hovering with the mouse no longer works.

You may have once typed <b>about:config/</b> with a slash appended. You can use these steps to remove saved items from an autocomplete drop-down list. #click the (empty) input field on the web page to open the drop-down list #highlight an entry in the drop-down list with cursor Down key<br>do not click the mouse or press the Enter key #press the Delete key (on Mac: Shift+Delete) to delete the highlighted entry Note that hovering with the mouse no longer works.
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17346 izisombululo 156811 izimpendulo
Kuphostiwe
See also: *Disable HTML5 Autoplay<br>https://addons.mozilla.org/firefox/addon/disable-autoplay/

Umnikazi wombuzo

cor-el said

You may have once typed about:config/ with a slash appended. You can use these steps to remove saved items from an autocomplete drop-down list.
  1. click the (empty) input field on the web page to open the drop-down list
  2. highlight an entry in the drop-down list with cursor Down key
    do not click the mouse or press the Enter key
  3. press the Delete key (on Mac: Shift+Delete) to delete the highlighted entry
Note that hovering with the mouse no longer works.

That's the bizarre thing - "about:config" is in the list, but not "about:config/"

Oh ok, I fixed it - I had saved "about:config" as a bookmark, and Firefox was helpfully putting the "/" on the end. I deleted the bookmark (which did NOT have the "/" on it, by the way), and now it doesn't autocomplete.

''cor-el [[#answer-1170815|said]]'' <blockquote> You may have once typed <b>about:config/</b> with a slash appended. You can use these steps to remove saved items from an autocomplete drop-down list. #click the (empty) input field on the web page to open the drop-down list #highlight an entry in the drop-down list with cursor Down key<br>do not click the mouse or press the Enter key #press the Delete key (on Mac: Shift+Delete) to delete the highlighted entry Note that hovering with the mouse no longer works. </blockquote> That's the bizarre thing - "about:config" is in the list, but not "about:config/" Oh ok, I fixed it - I had saved "about:config" as a bookmark, and Firefox was helpfully putting the "/" on the end. I deleted the bookmark (which did NOT have the "/" on it, by the way), and now it doesn't autocomplete.

Umnikazi wombuzo

Pj said

ChrompSquad said
Also... why does me typing "about:con..." auto complete to "about:config/"? It doesn't work with the trailing slash!!

I dunno. Edit it to About:Config and go.

Video Autoplay: See

Autoplay is stopped for videos *with audio* only. I have changed that setting. I want videos *without audio* to not autoplay as well. The old pref did that. The new one does not.

''Pj [[#answer-1170799|said]]'' <blockquote> ''ChrompSquad [[#answer-1170729|said]]'' <blockquote> Also... why does me typing "about:con..." auto complete to "about:config/"? It doesn't work with the trailing slash!! </blockquote> I dunno. Edit it to '''About:Config''' and go. Video Autoplay: See *https://support.mozilla.org/en-US/questions/1238380#answer-1167225 </blockquote> Autoplay is stopped for videos *with audio* only. I have changed that setting. I want videos *without audio* to not autoplay as well. The old pref did that. The new one does not.

Impendulo Ewusizo

cor-el said

See also:

That one works, thanks. Edit - nope, some stuff still autoplays on imgur.

Seems really odd that they put in a new pref, which does less than the old one, and that you need an addon to fix it.

''cor-el [[#answer-1170821|said]]'' <blockquote> See also: *Disable HTML5 Autoplay<br>https://addons.mozilla.org/firefox/addon/disable-autoplay/ </blockquote> That one works, thanks. Edit - nope, some stuff still autoplays on imgur. Seems really odd that they put in a new pref, which does less than the old one, and that you need an addon to fix it.

Okulungisiwe ngu ChrompSquad

TyDraniu
  • Top 25 Contributor
302 izisombululo 1686 izimpendulo
Kuphostiwe

No, for muted videos you can change media.autoplay.allow-muted to false. You don't need an addon.

No, for muted videos you can change ''media.autoplay.allow-muted'' to '''false'''. You don't need an addon.

Umnikazi wombuzo

TyDraniu said

No, for muted videos you can change media.autoplay.allow-muted to false. You don't need an addon.

Do you know what, this still doesn't work.

https://imgur.com/gallery/8y6sleb for example

''TyDraniu [[#answer-1170854|said]]'' <blockquote> No, for muted videos you can change ''media.autoplay.allow-muted'' to '''false'''. You don't need an addon. </blockquote> Do you know what, this still doesn't work. https://imgur.com/gallery/8y6sleb for example
TyDraniu
  • Top 25 Contributor
302 izisombululo 1686 izimpendulo
Kuphostiwe

Change default to 2 and block-event to true.

Change default to 2 and block-event to true.

Umnikazi wombuzo

https://imgur.com/gallery/U4dEk72 https://imgur.com/gallery/IdBMCMa Still plays
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17346 izisombululo 156811 izimpendulo
Kuphostiwe

This video doesn't play by default for me with the pref set to 1.

This video doesn't play by default for me with the pref set to 1. *media.autoplay.default = 1 *https://imgur.com/gallery/8y6sleb