為了改善您的使用體驗,本網站正在進行維護,部分功能暫時無法使用。若本站的文件無法解決您的問題,想要向社群發問的話,請到 Twitter 上的 @FirefoxSupport 或 Reddit 上的 /r/firefox 發問,我們的社群成員將很快會回覆您的疑問。

搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

webpage unusual format

  • 2 回覆
  • 3 有這個問題
  • 1 次檢視
  • 最近回覆由 cor-el

more options

I have been noticing for the past few weeks that at certain times the format on certain webpages has changed. anyone experiencing this issue? I have to always restart my computer in order to get the original format back, the websites I have encountered is with Facebook and my Yahoo webpage. I even had to reset Mozilla and cleared by cache and still get the same problem. It usually occurs when the computer is on standby for more than a few hours.

I have been noticing for the past few weeks that at certain times the format on certain webpages has changed. anyone experiencing this issue? I have to always restart my computer in order to get the original format back, the websites I have encountered is with Facebook and my Yahoo webpage. I even had to reset Mozilla and cleared by cache and still get the same problem. It usually occurs when the computer is on standby for more than a few hours.

所有回覆 (2)

more options

I have attached some screenshots

more options

Try to reload web page(s) and bypass the cache to refresh possibly outdated or corrupted files if it happens.

  • Press and hold Shift and left-click the Reload button.
  • Press "Ctrl + F5" or press "Ctrl + Shift + R" (Windows,Linux)
  • Press "Command + Shift + R" (MAC)

Sounds that you get some kind of cache corruption.

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions (Firefox/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Firefox/Tools > Add-ons > Appearance).

  • Do NOT click the Reset button on the Safe mode start window or otherwise make changes.

Which security software (firewall, anti-virus) do you have?

Try to boot the computer in Windows Safe mode with network support (press F8 on the boot screen) as a test to see if that helps.