搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Flash audio but no video in Firefox 4

  • 5 回覆
  • 120 有這個問題
  • 5 次檢視
  • 最近回覆由 ladyzaba

more options

Yesterday, no videos would appear for me: Youtube, Hulu, you name it. Youtube videos still autoplay the audio, but the player does not appear. Clicking on where it should be does nothing, and right-clicking does not give a menu. The videos work fine in IE.

I am using Windows 7 64-bit, Firefox 4.0.1, flash version 10.2.159.1. I have tried disabling Adblock Plus. I have repeatedly tried reinstalling Flash Player with reboots. I have tried disabling all plugins except the Shockwave Flash plugin. I have looked on Adobe's support and found nothing helpful.

Thank you for your help.

Yesterday, no videos would appear for me: Youtube, Hulu, you name it. Youtube videos still autoplay the audio, but the player does not appear. Clicking on where it should be does nothing, and right-clicking does not give a menu. The videos work fine in IE. I am using Windows 7 64-bit, Firefox 4.0.1, flash version 10.2.159.1. I have tried disabling Adblock Plus. I have repeatedly tried reinstalling Flash Player with reboots. I have tried disabling all plugins except the Shockwave Flash plugin. I have looked on Adobe's support and found nothing helpful. Thank you for your help.

被選擇的解決方法

Today I've found the new version of Tile Tabs, it's 4.9 and it works. Thank you for help :-).

從原來的回覆中察看解決方案 👍 0

所有回覆 (5)

more options

I found the answer, folks. The problem is the add-on Tile Tabs 4.8, of all things. It's on the add-on's website now. Just revert to 4.7 and you're good.

由 GwaihirScout 於 修改

more options

UGH!!! every time I want to ask my own question, it goes into an endless loop of ask here, you can ask new or search, so 'ask new'.. .then it takes me back to questions that are NOT relevant.

Anyway, this is the only way I can post.

4.0 worked perfect. 4.01 NOT! I'm having all sorts of issues, from being slow, to having to accept every single page and worse, sometimes frames... I can't view videos on FBook. I tweaked it to view pix b/c I couldn't do that either (and it depended on what page of FB I was on, so I had to do this like three times) It even shows banks as not trusted.

Also sync fails all the time. I finally 'removed' it to start anew, and now it gives me 'unexpected error' as soon as I put in my email address to get a new 'sync'.

I want my 4.0 BACK! how can i remove the latest update 4.01? Anyone know?

more options

oh and add-ons aren't loading when you go to add-ons manager to 'get add-ons', this does not load!

more options

Worked for me, GwaihirScout, thanks!

由 ageor 於 修改

more options

選擇的解決方法

Today I've found the new version of Tile Tabs, it's 4.9 and it works. Thank you for help :-).