搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Playing video in browser

  • 3 回覆
  • 2 有這個問題
  • 35 次檢視
  • 最近回覆由 FrIzero

more options

After the last update (October 7th), SOME videos stopped playing for me. They just show an error. On the same YouTube, some video plays normally, and some gives an error. Tried safety mode. Already tried disabling add-ons, checked all settings. I did everything that was in the FAQ. Did not help. Everything works fine in other browsers. And I can't understand the pattern of videos NOT playing.

After the last update (October 7th), SOME videos stopped playing for me. They just show an error. On the same YouTube, some video plays normally, and some gives an error. Tried safety mode. Already tried disabling add-ons, checked all settings. I did everything that was in the FAQ. Did not help. Everything works fine in other browsers. And I can't understand the pattern of videos NOT playing.
附加的畫面擷圖

所有回覆 (3)

more options

Provide links to the videos for us to try...

由 jonzn4SUSE 於 修改

more options

So the fact of the matter is that I can't figure out which video won't play. On YouTube, the same video did not turn on yesterday, but today without problems. Unless in the VK service there is a 100% error on all shorts (there is one in the screenshot), but the link will be of little use, because registration is required there. But I'll attach it just in case. https://vk.com/feed?w=story-16833467_456239047%2Ffeed

more options

Here, the SD and HD versions of the video definitely do not work, but the VK version works. In the same Chrome everything works. https://itop-gear.ru/1052-grand-tur-the-grand-tour-4-sezon-5-seriya-skandinavskiy-film-specvypusk-iz-skandinavii-a-scandi-flick.html