搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

“Invalid Encryption Key” Popup When Connecting To My Router

  • 4 回覆
  • 1 有這個問題
  • 23 次檢視
  • 最近回覆由 Rumboogy

more options

When I connect to my home router via HTTPS I get a popup with the message “Invalid Encryption Key”. I tried using other installations of Firefox and I don't get this pop up. I then made a new Firefox profile on the same computer and did not get the popup. So it seemed like a Firefox "refresh" would be in order. But after the refresh the problem persists.

So how do I resolve this issue?

Firefox is the latest version running on a Mac.

When I connect to my home router via HTTPS I get a popup with the message “Invalid Encryption Key”. I tried using other installations of Firefox and I don't get this pop up. I then made a new Firefox profile on the same computer and did not get the popup. So it seemed like a Firefox "refresh" would be in order. But after the refresh the problem persists. So how do I resolve this issue? Firefox is the latest version running on a Mac.
附加的畫面擷圖

被選擇的解決方法

I found the issue that was causing this problem. It was caused by the LastPass extension. LastPass can have hidden field fill values. These have caused me other problems in the past. If you delete these hidden values (by clicking on the wrench icon from the "Edit passoword" window) then the issue goes away.

從原來的回覆中察看解決方案 👍 0

所有回覆 (4)

more options

Dropa said

Did you contact the router support about the problem.

I did and they did not have any idea.

Given that the problem occurs with one instance of Firefox but not others makes it clear that the issue is with something in Firefox's profile.

more options
more options

Dropa said

Odd it's their encryption key why would it fail and they don't know this doesn't add up.

Why would an encryption key issue cause a problem in one browser but not in another browser?

more options

選擇的解決方法

I found the issue that was causing this problem. It was caused by the LastPass extension. LastPass can have hidden field fill values. These have caused me other problems in the past. If you delete these hidden values (by clicking on the wrench icon from the "Edit passoword" window) then the issue goes away.