搜尋 Mozilla 技術支援網站

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Autoplay not always blocked

  • 2 回覆
  • 2 有這個問題
  • 61 次檢視
  • 最近回覆由 cor-el

more options

Firefox 78 sometimes fails to block autoplay, e.g. scrolling the front page of reddit.com or a subreddit will intermittently show videos playing.

This worked in 77. Some about:config entries I'd swear were set in 77 have vanished; I tried adding them manually, but the autoplay blocking is still hit and miss.

Also, not sure if Troubleshooting Information uploaded successfully or the page broke (see screenshot).

附加的畫面擷圖

被選擇的解決方法

Setting media.autoplay.blocking_policy to 2 seems to work, but I shouldn't have to do this manually just because Firefox updated.

I'd still like to know if the Troubleshooting Information field in the submission form actually did what it was supposed to.

從原來的回覆中察看解決方案 👍 0

所有回覆 (2)

more options

選擇的解決方法

Setting media.autoplay.blocking_policy to 2 seems to work, but I shouldn't have to do this manually just because Firefox updated.

I'd still like to know if the Troubleshooting Information field in the submission form actually did what it was supposed to.

有幫助嗎?

more options

There was no troubleshooting information send as that would appear if you click "More system details" in the side menu next to your question, so something went wrong.

See also:

有幫助嗎?

問個問題

如果您還沒有帳號,您必須先 登入您的帳號 來回覆文章。請 開始一個新問題