搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

youtube video volume lowers when skipping ahead

  • 8 回覆
  • 1 有這個問題
  • 13 次檢視
  • 最近回覆由 callingdoug

more options

after one of the recent updates, I don't know which one, when I load a youtube video (on a page or on youtube) and start the video the volume is fine. But if I skip ahead the volume lowers 80% or so. Not the slider, just the output volume. in order to restore the volume I have to close firefox and restart. It does not happen in Microsoft Edge.

I've disabled add-ons. I've just deleted the youtube cookie. I've reinstalled firefox.

problem still persists. Suggestions?

after one of the recent updates, I don't know which one, when I load a youtube video (on a page or on youtube) and start the video the volume is fine. But if I skip ahead the volume lowers 80% or so. Not the slider, just the output volume. in order to restore the volume I have to close firefox and restart. It does not happen in Microsoft Edge. I've disabled add-ons. I've just deleted the youtube cookie. I've reinstalled firefox. problem still persists. Suggestions?

所有回覆 (8)

more options

It is our bug.

https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1515549

I think that you can just move the volume slider back and forth to bring back the proper volume.

由 TyDraniu 於 修改

more options

the slider stays in the same position, the volume itself just lowers. the slider is typically at 80% or so and when the volume drops the slider is still at 80%.

Is there fix? Or is this a feature/bug until it's figured out?

more options

There's no fix ATM in the release version, but for me Nightly is OK.

https://www.mozilla.org/en-US/firefox/nightly/all/

more options

I'm a regular user, I'll wait for the fix since it's now a known issue. Any idea when the next release/fix will be? thanks...

more options

I tested a YT video and just slide ahead frame and have no volume drops or stutter. So I doubt it's a firefox issue as nothing is happening like that on my side.

more options

except it doesn't happen in Edge, just firefox. so there's that... and it only started happening after a recent update to firefox.

more options

@callingdoug what those other browser do is what they do. I use chrome and have no such problem with that either.

more options

anyone else on this issue?