X
點擊此處開啟此網站的行動版。

技術支援討論區

DRM not working in Firefox 50.0.2 for Linux

已張貼

I am running Firefox 50.0.2 on Lubuntu 16.10 (32bit)

The DRM feature with Widevine does not appear to be working.

What I really want is to watch Amazon Video; however, not even the demo videos found on http://demo.castlabs.com/ work. The one without DRM does play, the others do not. It does appear to recognize widevine [DRM: com.widevine.alpha (via Common Encryption)], but the circle just spins and spins.

On Amazon, the circle spins up, then it goes to a "Video unavailable" window. One time I tried it and it played for a second or two and then went to the error window, but usually, it goes straight there.

This is supposed to be working in Firefox 49 and later, right? What's wrong with mine?

Thanks for your help.

I am running Firefox 50.0.2 on Lubuntu 16.10 (32bit) The DRM feature with Widevine does not appear to be working. What I really want is to watch Amazon Video; however, not even the demo videos found on http://demo.castlabs.com/ work. The one without DRM does play, the others do not. It does appear to recognize widevine [DRM: com.widevine.alpha (via Common Encryption)], but the circle just spins and spins. On Amazon, the circle spins up, then it goes to a "Video unavailable" window. One time I tried it and it played for a second or two and then went to the error window, but usually, it goes straight there. This is supposed to be working in Firefox 49 and later, right? What's wrong with mine? Thanks for your help.

被選擇的解決方法

Figured it out. Needed ffmpeg.

As on this page: http://www.faqforge.com/linux/how-to-install-ffmpeg-on-ubuntu-14-04/

sudo add-apt-repository ppa:mc3man/trusty-media sudo apt-get update sudo apt-get dist-upgrade sudo apt-get install ffmpeg

Thanks!

從原來的回覆中察看解決方案 0

額外的系統細節

已安裝的外掛程式

  • Shockwave Flash 11.2 r202

應用程式

  • User Agent: Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux i686; rv:50.0) Gecko/20100101 Firefox/50.0

更多資訊

cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17566 個解決方法 158879 個答案

有幫助的回覆

The Web Console ("3-bar" menu button or Tools -> Web Developer) shows this error message:

  • Cannot play media. No decoders for requested formats: application/x-mpegURL, application/vnd.apple.mpegURL
The Web Console ("3-bar" menu button or Tools -> Web Developer) shows this error message: *Cannot play media. No decoders for requested formats: application/x-mpegURL, application/vnd.apple.mpegURL

提出問題者

Yes, that is what it says on the CastLabs Page.

It does not say that on Amazon, there it says: Uncaught Exception: Undefined, then some warnings about depricated functions.

What do I do about it?

Yes, that is what it says on the CastLabs Page. It does not say that on Amazon, there it says: Uncaught Exception: Undefined, then some warnings about depricated functions. What do I do about it?

由 theredwagoneer 於 修改

提出問題者

Any help here?

Even if you could verify that this is supposed to work it would tell me if I should keep digging.

Thanks

Any help here? Even if you could verify that this is supposed to work it would tell me if I should keep digging. Thanks

選擇的解決方法

Figured it out. Needed ffmpeg.

As on this page: http://www.faqforge.com/linux/how-to-install-ffmpeg-on-ubuntu-14-04/

sudo add-apt-repository ppa:mc3man/trusty-media sudo apt-get update sudo apt-get dist-upgrade sudo apt-get install ffmpeg

Thanks!

Figured it out. Needed ffmpeg. As on this page: http://www.faqforge.com/linux/how-to-install-ffmpeg-on-ubuntu-14-04/ sudo add-apt-repository ppa:mc3man/trusty-media sudo apt-get update sudo apt-get dist-upgrade sudo apt-get install ffmpeg Thanks!