搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Firefox not rendering or displaying graphics correctly, tried everything?

  • 2 回覆
  • 37 有這個問題
  • 1554 次檢視
  • 最近回覆由 Nat611

more options

Firefox not rendering or displaying graphics correctly... When a page first loads up, fine but if you hit some buttons, then the back button to go back to the page the image is either cut in half or missing pieces of it, On the page that it happens, if I delete the history and refresh page, everything is fine again, I also was working on a web page that does the same thing , on the server or locally, I tried no- cache, refresh on page load, ran Firefox in safe mode, my friend has Firefox also and he got the same results, Internet explorer, no problems, Chrome no problems, I need to fix this with in webpage I'm working on on the code side, so that everyone doesn't have this problem.

被選擇的解決方法

Try to disable OMTC and leave hardware acceleration in Firefox enabled.

You can try to disable hardware acceleration in Firefox.

  • Tools > Options > Advanced > General > Browsing: "Use hardware acceleration when available"

You need to close and restart Firefox after toggling this setting.

You can check if there is an update for your graphics display driver and check for hardware acceleration related issues.

從原來的回覆中察看解決方案 👍 4

所有回覆 (2)

more options

選擇的解決方法

Try to disable OMTC and leave hardware acceleration in Firefox enabled.

You can try to disable hardware acceleration in Firefox.

  • Tools > Options > Advanced > General > Browsing: "Use hardware acceleration when available"

You need to close and restart Firefox after toggling this setting.

You can check if there is an update for your graphics display driver and check for hardware acceleration related issues.

more options

I did the first two, and it seemed to fix the problem, but I would hate to leave info on the site to do this for Firefox users... most People don't like going deep to adjust their browsers.. Firefox should just do an update and make this the default setting, because a lot of people are having this problem... And Firefox runs a lot faster with the two settings in place...

由 Nat611 於 修改