Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Learn More

On certain web sites the page opens then over runs to a blank screen with the same address and stopped showing on the status line

  • 1 trả lời
  • 15 gặp vấn đề này
  • 9 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi Morbus

more options

When trying to access certain web pages the browser finds and loads the page then 'over rides' to a blank screen. The page address doesn't seem to change but the tab shows continued 'loading' The status bar at the bottom shows either 'stopped' or 'done'. return re-loads the page then over runs again. Reload does nothing. Usually its a hyperlink from one page to another. It seems random. Recently it has started to over run into a 'search' type page ie. local yellow pages, local cable company, heavy equipment sales, and things like that.

When trying to access certain web pages the browser finds and loads the page then 'over rides' to a blank screen. The page address doesn't seem to change but the tab shows continued 'loading' The status bar at the bottom shows either 'stopped' or 'done'. return re-loads the page then over runs again. Reload does nothing. Usually its a hyperlink from one page to another. It seems random. Recently it has started to over run into a 'search' type page ie. local yellow pages, local cable company, heavy equipment sales, and things like that.

Tất cả các câu trả lời (1)

more options

It's possible that you are having a problem with some Firefox add-on that is hindering your Firefox's normal behavior. Have you tried disabling all add-ons (just to check), to see if Firefox goes back to normal?

Whenever you have a problem with Firefox, whatever it is, you should make sure it's not caused by one (or more than one) of your installed add-ons, be it an extension, a theme or a plugin. To do that easily and cleanly, run Firefox in safe mode (don't forget to select Disable all add-ons when you start safe mode). If the problem disappears, you know it's from an add-on. Disable them all in normal mode, and enable them one at a time until you find the source of the problem. See this article for information about troubleshooting extensions and themes and this one for plugins.

If you need support for one of your add-ons, you'll have to contact its author.

If the problem does not disappear when all add-ons are disabled, please tell me, so we can work from there. Please have no fear of following my instructions to the line, as all can be easily undone.