Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Learn More

Frefox ++ Download

  • 1 trả lời
  • 1 gặp vấn đề này
  • 13 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi Selim

more options

Merhaba kolay gelsin firefox download şeklinde değil de frifox kullanırken indirirken örnek mp3 veya video gibi eklenti mi diyelim artık her neyse bunlara bir hız kısıtlaması getirebiliyor muyuz?

Örnek internet download meneger kullanırken buna bir indirme kısıtlaması getirebiliyoruz ve 100 mb'de arka planda indiriyor. Aynı indirme hızını frefox'da uygulayabilirsek iyi olur.

Yayın yapıyorum ben frefox kullanımında örnek 1 mb ile komple neti emiyor : ) Buna bir çare bulabilir miyiz. Tşk ettim kolay gelsin.

umuT@hotmail.NL

Merhaba kolay gelsin firefox download şeklinde değil de frifox kullanırken indirirken örnek mp3 veya video gibi eklenti mi diyelim artık her neyse bunlara bir hız kısıtlaması getirebiliyor muyuz? Örnek internet download meneger kullanırken buna bir indirme kısıtlaması getirebiliyoruz ve 100 mb'de arka planda indiriyor. Aynı indirme hızını frefox'da uygulayabilirsek iyi olur. Yayın yapıyorum ben frefox kullanımında örnek 1 mb ile komple neti emiyor : ) Buna bir çare bulabilir miyiz. Tşk ettim kolay gelsin. umuT@hotmail.NL

Tất cả các câu trả lời (1)

more options

Bunun için DownThemAll! uzantısını kullanabilirsiniz.