Vanliga frågor

Här är en samling av länkar till de mest användbara sidorna som förklarar hur man använder en del av de grundläggande funktionerna och åtgärdar eventuella problem som kan uppstå när du använder Firefox.

Om du vill veta mer klickar du på länken som bäst motsvarar den information du letar efter:

• Hur du väljer startsida, som innehåller följande:
    • Ställ in och ändra startsida
    • Återställ standardstartsidan
    • Har du problem?
  • Privat surfning - Använd Firefox utan att spara historik, som innehåller följande:
    • Hur öppnar jag ett nytt privat fönster?
    • Hur aktiverar jag privat surfning?
    • Hur stänger jag av privat surfning?
    • Vad sparar inte privat surfning?
    • Andra sätt att kontrollera vilken information Firefox sparar
  • Felsäkert läge, som innehåller följande:
    • Hur man startar Firefox i felsäkert läge
    • Fönstret felsäkert läge
    • Avlusning i felsäkert läge
    • Avsluta felsäkert läge
    • Hur man gör permanenta ändringar i Firefox i fönstret för felsäkert läge
  • Firefox hangs or is not responding - How to fix, som innehåller följande:
    • Firefox hänger sig vid slumpmässiga tidpunkter
    • Firefox hänger sig medan du spelar Flash-video
    • Firefox hänger sig efter att du har använt det under en lång tid
    • Uppdatera Firefox
    • Firefox hänger sig samtidigt som första fönstret laddas
    • Snabba upp återställning av sessionen
    • Firefox hänger sig när du laddar ner filer eller spara bilder
    • Firefox hänger sig när du avslutar
  • Firefox kraschar, som innehåller följande:
    • Uppdatera din programvara
    • Sök efter virus eller spionprogram
    • Kontrollera om kraschen händer i felsäkert läge
    • Kontrollera din hårdvara
    • Få hjälp att åtgärda denna krasch