Rensa adressfältets historik

Den här artikeln beskriver hur du rensar bort en enskild post eller alla poster ur adressfältets historik.

Rensa bort alla poster för en enskild webbplats

1. Klicka på Historikmenyn högst upp i Firefox-fönstreti menyfältet och välj Visa all historik för att öppna Biblioteketfönstret.
  2. Skriv in namnet på webbplatsen du vill rensa bort i sökfältet uppe i det högra hörnet och tryck EnterRetur.
  3. I resultatlistan, högerklickahåll ned Ctrltangenten medan du klickar på webbplatsen du vill rensa bort och välj Ta bort all historik för webbplatsen.
    OBSERVERA: När du använder Ta bort all historik för webbplatsen tar du bort alla spår av webbplatsen från historiken. För mer information, se Ta bort surf, sök och nedladdningshistorik på Firefox.
  4. Stäng Biblioteketfönstret.

Rensa bort en enskild post från adressfältets historik

1. Vill du rensa bort en enskild post från adressfältets historik, klicka på nedåtpilen i adressfältet.

Bilden "85fbd6ea72026af339fdcdc7f207734f-1246305621-430-1.PNG" finns inte.

2. Tryck på Nedåtpiltangenten eller flytta muspekaren för att markera posten som du vill ta bort.

3. Håll ned Skifttangenten och tryck på Tryck på Delete för att ta bort den markerade posten.

Posten tas bort.

Rensa bort alla poster från adressfältets historik

Observera: Om du ser att några poster har en stjärna så är dessa bokmärken och inte en del av historiken över besökta sidor. Den finessen är en del av Firefox smarta adressfält. Om du inte vill att bokmärken ska visas i adressfältet, se Kan inte rensa historiken i adressfältet.
Observera: Om du ser att några poster har en stjärna så är dessa bokmärken och inte en del av historiken över besökta sidor. Den finessen är en del av Firefox smarta adressfält. Om du inte vill att bokmärken ska visas i adressfältet, se begränsa förslagen i adressfältet.
  1. För att rensa ut all historik från adressfältet, klicka på Verktygmenyn och välj Rensa ut känslig data….
  2. I fönstret Rensa ut känslig data, markera Webbläsarhistorik.
    • Observera: Var noga med att avmarkera de delar av den känsliga datan som du vill behålla. Se Clearing Private Data för mer information.
  1. Klicka på Rensa nu för att rensa ut all historik från adressfältet.

Adressfältets historik är nu rensad.

1. För att rensa ut all historik från adressfältet, klicka på Verktygmenyn och välj Rensa ut tidigare historik….
  2. I fönstret Rensa ut tidigare historik, sätt Tidsintervall att ta bort: till All historik.
  3. Klicka på pilknappen bredvid Detaljer och välj Besökta sidor och filhämtningshistorik.
  1. Klicka på Ta bort för att rensa ut all historik från adressfältet.

Adressfältets historik är nu rensad.

Felsökning

Jag ser fortfarande poster i adressfältet som har en stjärna

Det här beror på att det smarta adressfältet i Firefox 3 även inkluderar bokmärken såväl som besökta platser. För att inte sidor som du inte besökt ska visas det smarta adressfältet, installera tillägget Hide Unvisited.

Om du inte vill att bokmärken ska visas i adressfältet, se begränsa förslagen i adressfältet.