Kan inte rensa historiken i adressfältet

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

När du börjar skriva i adressfältet i Firefox så visas en lista med sidor från din historik och dina bokmärken som matchar de bokstäver du hittills har skrivit in. För mer information om autokomplettering i adressfältet, se artikeln om det smarta adressfältet.

Varför rensas inte adressfältet när jag rensar historiken

Sidor som har en stjärna i högerkanten finns bland dina bokmärken och inte i historiken.

Ta bort bokmärken från listan

1. Högst upp i Firefox-fönstret, klicka på knappen Firefox och välj sedan InställningarHögst upp i Firefox-fönstret, klicka på menyn Verktyg och välj sedan InställningarPå menyraden, klicka på menyn Firefox och välj Inställningar...Högst upp i Firefox-fönstret, klicka på menyn Redigera och välj Inställningar

Klicka på menyknappen New Fx Menu och välj InställningarInställningar

2. Välj panelen Sekretess.

1. För Ge förslag i adressfältet från, välj antingen Historik eller Ingenting.
    • Historik gör så att det smarta adressfältet bara visar resultat från din historik och inte dina bokmärken.
    • Ingenting stänger av automatisk komplettering.
  1. Klicka på OK för att stänga inställningsfönstret.Klicka på Stäng för att stänga inställningsfönstret.Stäng inställningsfönstret. Stäng sidan about:preferences. Alla ändringar du har gjort sparas automatiskt.

.

Firefox 3.5 har en inställning som låter dig bestämma om du vill att autokompletteringen i adressfältet ska visa ”Historik och Bokmärken”, ”Historik”, ”Bokmärken” eller ”Ingenting”. För att använda denna inställning, uppgradera till den senaste versionen.

Dessa fina människor hjälpte till att skriva den här artikeln: Hasse. Du kan också hjälpa till - ta reda på hur.