Hur du väljer startsida

Vi visar dig hur du automatiskt öppnar en webbsida som du vill när du startar Firefox eller klickar på hemknappen Home Button .

Ställa in eller ändra din startsida

1. Öppna en flik med webbsidan som du vill använda som startsida.
  2. Dra och släpp den fliken på hemknappen Home Button .
    Home Page 29 - WinXP Home Page 29 - Win8 Home Page 29 - Mac Home Page 29 - Linux
  3. Klicka på Ja för att ställa in den här sidan som startsida.

Tips: Fler inställningar för startsidan finns i fönstret InställningarInställningar .

• Klicka på menyknappen New Fx Menu , välj Inställningar och välj panelen Allmänt.
    • Från rullgardinsmenyn kan du välja att Firefox ska visa en tom sida vid start eller visa fönster och flikar från förra sessionen.
    • Du kan också ställa in flera sidor som startsida: Öppna varje sida i en separat flik och klicka på Använd aktuella sidor.

Återställ standardstartsidan

Om du vill ta bort din anpassade startsida, gör så här:

1. Klicka på menyknappen New Fx Menu Fx57Menu och välj Inställningar.Inställningar.
  2. Välj panelen Allmänt.
  3. Under rutan Startsida: klicka på Återställ standard.
    Återställ startsida
  4. Stäng sidan about:preferences. Alla ändringar du har gjort sparas automatiskt.

Har du problem?

Vi har lösningar: