Ta bort ett program, som har tagit över Firefox sökfält eller hemsida

Denna artikel skall hjälpa Dig att ta bort en tredje parts verktygsfält från Firefox och återställa Din standard hemsida och sökinställningar.

• Om Du bara vill ta bort ett sökprogram från Firefox sökfält, se Sökfält artikeln.
  • Om Du behöver hjälp med att göra eget verktygsfält eller om Du helt enkelt vill dölja ett verktygsfält, se Hur gör jag ett eget verktygsfält?
Not: The Reset Firefox feature can fix many issues by restoring Firefox to its factory default state while saving your essential information. Consider using it before going through a lengthy troubleshooting process.
Verktygsfält från tredje parts programleverantörer kan ändra Din sökmotor eller inställning för hemsidan eller ställa till med andra problem i Firefox. Dessa fält kan läggas till i Firefox genom att besöka en webbsida och klicka på en "Install" länk, genom att ladda ner och köra en fältinstallerare, eller genom att installera andra program, som har i sig ett fält som del av installationsprocessen.
OBS!: Var försiktig och noggrann vid installation eller uppdatering av andra applikationer och var noggrann med att avböja alla möjligheter för fält eller annan medpackad programvara, som Du inte ville ha.

Att använda hanteraren för insticksmoduler för att ta bort ett fält

I de flesta fallen kan tredje parts fält bli avinstallerade från Firefox hanterares lista enligt följande:

1. The template "Open Add-ons" does not exist or has no approved revision.
  2. Välj det objekt som Du vill ta bort.
  3. Klicka på RemoveAvinstallera knappen. Vid anmodan, klicka Uninstall för att godkänna.

4. Klicka Restart nowRestart Firefox om det visar sig. Dina flikar kommer att sparas och återställas efter omstarten.

Om Du inte kan ta bort fältet, använd möjligheten 'Inaktivera" för att komma runt, eller se Kan inte avinstallera en insticksmodul artikeln för andra lösningar.

Återställa standard hemsida eller inställningar för sökning

Om ett besök på en webbsida har ändrat Din Firefox sök eller hemsida, behöver Du kanske återställa Dina val and återställa standardsökmotorn. Ett enkelt sätt att göra det är med Sök-Återställ insticksmoduler.

The template "ShareArticle" does not exist or has no approved revision.