Uppdatera Firefox till den senaste versionen

Som standard kommer Firefox att uppdateras automatiskt, men du kan alltid göra en manuell uppdatering. Manuella uppdateringar låter Firefox hämta en uppdatering, men den kommer inte att installera den förrän du startar om Firefox. Så här ställer du in det:

Obs: Om du använder en Linux-distribution som har en paketerad version av Firefox, då måste du vänta på att en uppdaterad version av paketet släpps. Denna artikel gäller endast om du har installerat Firefox manuellt (utan att använda din distributions pakethanterare).
  1. Klicka på menyknappen Fx57Menu , klicka på Fx57Help Hjälp och välj Om Firefox.På menyraden klickar du på menyn Firefox och välj Om Firefox.
  2. Fönstret Om Mozilla FirefoxOm Firefox öppnas och Firefox kommer att börja söka efter uppdateringar och ladda ner dem automatiskt.
    Uppdatering_fx73 fx70Linux-AboutFirefox-Downloading fx71macOS-AboutFirefox-Downloading
  3. När nedladdningen är klar klickar du på Starta om för att uppdatera Firefox.
    Uppdatera_fx73 fx70Linux-AboutFirefox-Restart fx71macOS-AboutFirefox-Restart
Viktigt: Om uppdateringen inte startade, inte slutfördes eller det uppstod något annat problem, kan du gå till denna nedladdningssida för att hämta och installera den senaste versionen av Firefox för ditt operativsystem och språk eller använd denna nedladdningslänk (se Hur man laddar ner och installerar Firefox på WindowsInstallera Firefox på LinuxHow to download and install Firefox on Mac för mer information).

Skydda dig: Ladda endast ner från de officiella Mozilla-länkarna ovan för att undvika skadlig programvara och andra hot på nätet.

Uppdateringsinställningar kan ändras i inställningar för Firefox Klicka på menyknappen New Fx Menu Fx57Menu och välj Inställningar.Inställningar. I panelen Allmänt, bläddra ner till sektionen Uppdateringar för Firefox.