Template:syncsetup

Ky artikull nuk mirëmbahet më, ndaj lënda e tij mund të jetë e vjetruar.

 1. Klikoni butonin e menusë New Fx Menu Fx57Menu dhe zgjidhni Mundësi.Parapëlqime. . Te dritarja MundësitëParapëlqime, klikoni mbi skedën Sync.
 2. Klikoni mbi Rregulloni Firefox Sync-in.
  Sync Setup 1
 3. Klikoni mbi Krijoni një Llogari të Re
  Sync Setup 2
 4. Jepni adresën tuaj email, krijoni një fjalëkalim dhe ripohojeni. Mandej i vini shenjë "I pranoj Kushtet e Shërbimit dhe Rregullat e Privatësisë" dhe klikoni mbi PasuesiVazhdo.
 5. Ky është Kyçi juaj për Sync-unKyçi juaj u Riparimit. Tani vjen koha që ta ruani apo të shtypni një kopje të tij dhe ta depozitoni në një vend të sigurt. Kur të keni mbaruar me këtë hap, klikoni mbi PasuesiVazhdo.
  Sync Setup 4
  Kyçi për Sync-unKyçi i Riparimit përdoret për të koduar të dhënat përpara se t'i dërgohen shërbyesve të Mozilla-s. Mendojeni si një dryn që kyç të dhënat tuaja në një kasafortë të cilën mund ta hapni vetëm ju. Kjo do të thotë që as Mozilla, e as ndonjë tjetër nuk mundet të lexojë të dhënat tuaja pa patur Kyçin tuaj për Sync-unKyçin tuaj të Riparimit që t'i hapë ato.
 6. Ripohojeni që nuk jeni një robot, përmes dhënies së tekstit të figurës. Mandej klikoni PasuesiVazhdo.
 7. Do të shihni mesazhin Regullim i Plotësuar!. Klikoni mbi PërfundojeU bë që të mbyllet dritarja e rregullimeve dhe të ktheheni mbrapsht te paneli i Sync-ut.
  setup complete
 8. Nuk keni nevojë për gjë tjetër. Pas kësaj e tutje, Firefox Sync-u do të njëkohësojë vetvetiu në prapaskenë të dhënat tuaja.
  Njëkohësimi i parë do të duhej të vinte shpejt, por mund të zgjasë më tepër se 30 minuta, varet se sa të dhëna lypin njëkohësim.
Ky artikull u shkrua me ndihmën fisnike të këtyre personave: Besnik_b. Edhe ju mund të ndihmoni - shihni se si.