Template:safemode

Klikoni mbi butonin e menusë New Fx Menu , klikoni mbi ndihmën Help-29 Klikoni mbi butonin e menusë Fx57menu , klikoni Ndihmë dhe përzgjidhni Riniseni me Shtesat të Çaktivizuara…. Firefox-i do të niset me dialogun Firefox Nën Mënyrën e Sigurt.
Shënim: Firefox-in mundeni, po ashtu, ta nisni nën Mënyrën e Sigurt duke mbajtur të shtypur tastin shift ndërkohë që Firefox-i është duke bërë nisjen.mbajtur të shtypur tastin option ndërkohë që Firefox-i është duke bërë nisjen.duke dalë nga Firefox-i dhe duke shkuar mandej te Terminali juaj dhe duke xhiruar në të: firefox -safe-mode
Këtu mund t’ju duhet të jepni shtegun për te instalimi i Firefox-it (për shembull, /usr/lib/firefox)
Ky artikull u shkrua me ndihmën fisnike të këtyre personave: Besnik_b. Edhe ju mund të ndihmoni - shihni se si.