Template:resetsteps

  1. Klikoni drejt e mbi këtë buton Rifreskoni Firefox-in, nëse këtë faqe po e shihni në Firefox.
    Kjo nuk do të funksionojë, nëse po përdorni tjetër shfletuesi ose që nga një pajisje celulare.
  2. Që të vazhdohet, klikoni mbi Rifreskoni Firefox-in te dritarja që hapet.
  3. Firefox-i do ta mbyllë që të rifreskohet. Pasi të përfundohet, te një dritare do të shfaqen të dhënat e importimit. Klikoni Përfundoje dhe Firefox-i do të hapet.

Shënim: Ka gjithashtu edhe një buton Rifreskoni Firefox-in te dritarja Mënyra e Parrezik e Firefox-it, nëse s’e nisni dot normalisht Firefox-in. Nëse s’jeni në gjendje të gjeni butonin Rifreskoni Firefox-in te versioni juaj i Firefox-it, mund të bëni edhe një rifreskim dorari, duke krijuar një profil të ri. Shihni udhëzimet se si të krijoni një profil të ri.
Ky artikull u shkrua me ndihmën fisnike të këtyre personave: Besnik_b. Edhe ju mund të ndihmoni - shihni se si.