Template:ImportHTMLBookmarks

Klikoni butonin Faqerojtës Bookmarks button win 2 në anën e djathtë të panelit të lëvizjesTe shtylla e menuve, klikoni FaqerojtësNë krye të dritares së Firefox-it, klikoni menunë Faqerojtësa dhe përzgjidhni Shfaqi Krejt Faqerojtësit që të hapet dritarja e Bibliotekës.

Klikoni butonin Faqerojtës Bookmarks-29 dhe përzgjidhni Shfaqi Krejt Faqerojtësit që të hapet dritarja e Bibliotekës.

  • Prej panelit të dritares Librari, klikoni mbi f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Importim dhe Kopjeruajtje dhe zgjidhni Importoni Faqerojtës nga HTML....
    Importing HTML Bookmarks - Win fx7
  • Te dritarja Importoni Kartelë Faqerojtësish që hapet, shkoni tek kartela HTML e faqerojtësve që po importoni dhe përzgjidheni atë kartelë.
  • Klikoni mbi butonin Hape. Dritarja Importoni Kartelë Faqerojtësish do të mbyllet.
  • Mbylleni dritaren Librari.
  • // Ky artikull u shkrua me ndihmën fisnike të këtyre personave:Besnik_b. Edhe ju mund të ndihmoni - shihni se si.
    Dilni vullnetar për Asistencë Mozilla