Template:changesyncpw

 1. Klikoni butonin e menusë New Fx Menu Fx57Menu dhe zgjidhni Mundësi.Parapëlqime.
 2. Shkoni te paneli i Sync-ut dhe klikoni shigjetën në krah të Administroni Llogari që të zgjeroni menunë.
 3. Klikoni mbi Ndryshoni Fjalëkalimin. Do të shfaqet dritarja Ndryshoni Fjalëkalimin.
 4. Jepni fjalëkalimin tuaj të ri dhe klikoni mbi Ndryshoje Fjalëkalimin.
 5. Mbylleni faqen about:preferences. Çfarëdo ndryshimesh që bëtë, do të ruhet vetvetiu.
 1. Klikoni butonin e menusë New Fx Menu Fx57Menu dhe zgjidhni Mundësi.Parapëlqime.
 2. Te paneli Mundësi Sync-u, klikoni te lidhja Administroni në krah të emrit të llogarisë suaj, që të hapni faqen Administroni llogari.
 3. Te faqja Administroni llogari, klikoni mbi Ndryshoni fjalëkalimin.
 4. Jepni te fusha fjalëkalimin tuaj të ri dhe klikoni mbi butonin Ndryshoje Fjalëkalimin.
 5. Mbylleni faqen about:preferences. Çfarëdo ndryshimesh që bëtë, do të ruhet vetvetiu.
 1. Klikoni butonin e menusë New Fx Menu Fx57Menu dhe zgjidhni Mundësi.Parapëlqime.
 2. Shkoni te paneli i Sync-ut dhe klikoni shigjetën në krah të Administroni Llogari që të zgjeroni menunë.
 3. Klikoni mbi Ndryshoni Fjalëkalimin. Do të hapet dritarja Ndryshoni Fjalëkalimin Tuaj.
 4. Jepni fjalëkalimin tuaj të ri dhe klikoni mbi Ndryshoje Fjalëkalimin.
 5. Mbylleni faqen about:preferences. Çfarëdo ndryshimesh që bëtë, do të ruhet vetvetiu.
Ky artikull u shkrua me ndihmën fisnike të këtyre personave: Besnik_b. Edhe ju mund të ndihmoni - shihni se si.