Template:appsearch1.1

Ky artikull nuk mirëmbahet më, ndaj lënda e tij mund të jetë e vjetruar.

Në disa pajisje me Firefox OS v1.1, Kërkimi Vetëpërshtatës ka kaluar te skena e kreut. Thjesht zhbllokoni telefonin tuaj dhe e keni aty - nuk ka nevojë të rëshqitni gishtin për djathtas. Mësoni se si punon.

Homescreen 1.1
Ky artikull u shkrua me ndihmën fisnike të këtyre personave: Besnik_b. Edhe ju mund të ndihmoni - shihni se si.