Template:adddevices

 1. Klikoni mbi butonin Kreu (ose shtypni about:home te shtylla e vendeve) që të hapet faqja e kreut të Firefox-it.
 2. Në fund të faqes hyrëse, klikoni mbi lidhjen Sync që të hapet dritarja e rregullimeve të Sync-ut.
  Home Page Sync Button - Win Home Page Sync Button - Mac Home Page Sync Button - Lin
 3. Mandej klikoni mbi lidhje Çiftoni një pajisje dhe do të hapet dritarja Rregullimi i Firefox Sync-ut.
  Pair a device - Win Pair a device - Mac Pair a device - Lin
 4. Jepni kodin prej dymbëdhjetë shenjash të prodhuar te pajisja juaj tjetër dhe klikoni mbi PasuesiVazhdoni.
  Add Device - Win 2 Add Device - Mac 2 Add Device - Lin 2
 5. Kur kodi pranohet, do të shihni një mesazh Pajisja u Lidh dhe pajisja juaj do të fillojë menjëherë të njëkohësohet. Klikoni mbi FinishDone që të mbyllet dritarja e rregullimit.
 1. Te pajisja që dëshironi të shtoni, nisni Firefox-in dhe klikoni mbi butonin Menu new FX Menu që të hapet paneli.
 2. Klikoni mbi Hyni Për Njëkohësim, te fundi i panelit.
 3. Klikoni mbi Fillojani që të kaloni te faqja e hyrjeve.
 4. Në fund të faqes, klikoni mbi Hyni. Jepni të njëjtën adresë email dhe fjalëkalim që përdorët te pajisja juaj tjetër.
 5. Pasi të keni bërë hyrjen, Firefox-i do të fillojë të njëkohësojë të dhënat tuaja. Kaq qe!
Ky artikull u shkrua me ndihmën fisnike të këtyre personave: Besnik_b. Edhe ju mund të ndihmoni - shihni se si.