What is the Mozilla VPN kill switch?

Askush nuk ka ndihmuar ende të përkthehet ky artikull. Nëse dini tashmë si funksionon përkthimi i artikujve të SUMO-s, filloni të përktheni që tani. Nëse doni të mësoni se si të përktheni artikuj për SUMO-n, ju lutemi, filloni nga këtu.

A VPN kill switch is a must-have for privacy reasons when using a VPN. If you are actively using the VPN to transfer data and your Internet connection becomes unstable or drops, the entire network connection on your device will be blocked to prevent your local IP address from being exposed to the outside world. The kill switch is on by default on Windows, Android, iOS, Mac and Linux and there is no setting to turn it off.


Related articles:

Learn more:

Qe i dobishëm ky artikull?

Ju lutemi, prisni...

Në shkrimin e këtij artikulli ndihmuan këta persona të mirë:

Illustration of hands

Vullnetar

Shtoni dhe ndani me të tjerët ekspertizën tuaj. Përgjigjuni pyetjeve dhe përmirësoni bazën tonë të dijeve.

Mësoni Më Tepër