Mbrapsht dhe përpara, ose të tjera objekte paneli, mungojnë

Ky artikull nuk mirëmbahet më, ndaj lënda e tij mund të jetë e vjetruar.

Paneli i Lundrimit përmban butonat Mbrapsht, Përpara, dhe butona të tjerë lëvizjeje, tok me Shtyllën e Vendeve dhe atë të Kërkimeve. Nëse mungojnë këto ose të tjerë elemente panelesh, ky artikull përshkruan se si t'i riktheni.

Si të shfaqet Paneli i Lundrimit

Panelin e Lundrimit mund ta keni të fshehur.

Nëse nuk duket shtylla e Menuve, shtypni Alt që ta shfaqni.
 1. DjathtasklikoniMbani të shtypur tastinCtrl ndërkohë që klikoni në një zonë të zbrazët të shiritit të skedaveNë krye të dritares së Firefox-itTe shtylla e menuve, klikoni te menuja Shfaqje, përzgjidhni menunë Panele.
 2. Po qe se nuk ka shenjë në krah të Panelit të Lundrimit, klikoni mbi të që Paneli i Lundrimit të shfaqet.
  • Nëse me shfaqjen e Panelit të Lundrimit nuk rikthehen butonat që ju mungonin, vazhdoni te ndarja pasuese..
   Toolbar items missing - Win1


   e85e05e3169b2a4329eca5d032f0621a-1259987618-13-2.png

Rikthimi i grupit parazgjedhje të paneleve

Nëse shtylla e Menuve nuk është e dukshme, shtypni Alt që të shfaqet.
 1. DjathtasklikoniMbani të shtypur tastinCtrl ndërkohë që klikoni në një zonë të zbrazët të shiritit të skedaveNë krye të dritares së Firefox-itTe shtylla e menuve, klikoni te menuja Shfaqje, kaloni më poshtë te menuja Panele dhe përzgjidhni Përshtateni... që të hapet dritarja e Përshtatjes së Paneleve.
 2. Klikoni Rimerr Grupin Parazgjedhje

  e85e05e3169b2a4329eca5d032f0621a-1259987618-13-1.png
 3. Klikoni U bë që të ikë dritarja Përshtasni Panele.

Butonat e panelit parazgjedhje tani do të duhet të shfaqeshin në vendet e tyre parazgjedhje. Nëse do të donit që t'i risistemoni elementët e panelit tuaj, shihni Si t'i përshtas panelet. Nëse butonat prapë mungojnë te paneli juaj, vazhdoni te ndarja pasuese.

Kontrolloni për shtojca që ndikojnë

Shfaqja e elementëve të panelit mund të pengohet nga ndonjë zgjerim ose temë. Për të përcaktuar që ky është shkaku, shihni Diagnostikim zgjerimesh dhe temash.


Rikthin panelesh dhe kontrollesh

Nëse metodat e mësipërme nuk arrijnë të rikthejnë butonat e panelit tuaj: Së pari, niseni Firefox-in nën Mënyrë e Sigurt:

 1. Klikoni mbi butonin e menusë New Fx Menu , klikoni mbi ndihmën Help-29 Klikoni mbi butonin e menusë Fx57menu , klikoni Ndihmë dhe përzgjidhni Riniseni me Shtesat të Çaktivizuara…. Firefox-i do të niset me dialogun Firefox Nën Mënyrën e Sigurt.
  Shënim: Firefox-in mundeni, po ashtu, ta nisni nën Mënyrën e Sigurt duke mbajtur të shtypur tastin shift ndërkohë që Firefox-i është duke bërë nisjen.mbajtur të shtypur tastin option ndërkohë që Firefox-i është duke bërë nisjen.duke dalë nga Firefox-i dhe duke shkuar mandej te Terminali juaj dhe duke xhiruar në të: firefox -safe-mode
  Këtu mund t’ju duhet të jepni shtegun për te instalimi i Firefox-it (për shembull, /usr/lib/firefox)
 2. I vini shenjë Rikthe panelet dhe kontrollet.
 3. Klikoni Bëj Ndryshimet dhe Rinisu që të riniset Firefox

  e85e05e3169b2a4329eca5d032f0621a-1259976510-647-1.png

Butonat parazgjedhje të panelit tani do të duhej të dukeshin në vendet e tyre parazgjedhje.

Ky artikull u shkrua me ndihmën fisnike të këtyre personave: Besnik_b. Edhe ju mund të ndihmoni - shihni se si.