Fritz!box isn't working when Mozilla VPN is on

Askush nuk ka ndihmuar ende të përkthehet ky artikull. Nëse dini tashmë si funksionon përkthimi i artikujve të SUMO-s, filloni të përktheni që tani. Nëse doni të mësoni se si të përktheni artikuj për SUMO-n, ju lutemi, filloni nga këtu.

Some users are unable to access the Fritz!box to manage their router settings when Mozilla VPN is on.

For better privacy protection, the Mozilla VPN client configures the system to use a DNS server accessible only through the VPN network, and that DNS server fails to identify the Fritz!box router. Then, when the VPN is ON and users type fritz.box in the address bar, they can't access the router.

Workaround

To fix this problem, try turning Mozilla VPN off to configure the Fritz!box, then turn the VPN on again.


Related articles:

Learn more:

Qe i dobishëm ky artikull?

Ju lutemi, prisni...

Në shkrimin e këtij artikulli ndihmuan këta persona të mirë:

Illustration of hands

Vullnetar

Shtoni dhe ndani me të tjerët ekspertizën tuaj. Përgjigjuni pyetjeve dhe përmirësoni bazën tonë të dijeve.

Mësoni Më Tepër