Firefox keeps asking me for Primary Password

Askush nuk ka ndihmuar ende të përkthehet ky artikull. Nëse dini tashmë si funksionon përkthimi i artikujve të SUMO-s, filloni të përktheni që tani. Nëse doni të mësoni se si të përktheni artikuj për SUMO-n, ju lutemi, filloni nga këtu.

If you’re using AVG or Eset Internet Security, its certificate might be causing Firefox to ask you for a Primary Password every time you start Firefox.

To resolve this problem, you must first deactivate your Primary Password and then reactivate it:

 1. In the Menu bar at the top of the screen, click Firefox and select Preferences.Click the menu button Fx89menuButton and select Settings.
 2. Click Privacy & Security in the left panel and go to the Logins and Passwords section.
 3. Remove the check mark from the box next to Use a Primary Password and enter the current password to confirm your ownership of the account.
  Fx80setting-UseAPrimaryPassword
  • If you've forgotten your Primary Password, see this article.
 4. Click Remove and click OK in the dialog that appears to confirm its removal.
 5. Close Firefox: Click the Firefox menu Fx89menuButton and select Exit.Click the Firefox menu at the top of the screen and select Quit Firefox.Click the Firefox menu Fx89menuButton and select Quit.
 6. Open Firefox again.
 7. Repeat the above steps 1 and 2.
 8. Reactivate a Primary Password by selecting the checkbox next to Use a Primary Password and enter a password in the window that opens (use a previous or different password).
 9. Close Firefox: Click the Firefox menu Fx89menuButton and select Exit.Click the Firefox menu at the top of the screen and select Quit Firefox.Click the Firefox menu Fx89menuButton and select Quit.

When you next start Firefox, it should not ask you for your Primary Password unless it's needed.

For more information about Primary Passwords, see Use a Primary Password to protect stored logins and passwords.

Qe i dobishëm ky artikull?

Ju lutemi, prisni...

Në shkrimin e këtij artikulli ndihmuan këta persona të mirë:

Illustration of hands

Vullnetar

Shtoni dhe ndani me të tjerët ekspertizën tuaj. Përgjigjuni pyetjeve dhe përmirësoni bazën tonë të dijeve.

Mësoni Më Tepër