Connecting to unsecured networks while using Mozilla VPN

Askush nuk ka ndihmuar ende të përkthehet ky artikull. Nëse dini tashmë si funksionon përkthimi i artikujve të SUMO-s, filloni të përktheni që tani. Nëse doni të mësoni se si të përktheni artikuj për SUMO-n, ju lutemi, filloni nga këtu.

Many people may choose to leave Mozilla VPN off when they are connected to a network they consider secure. If you prefer to leave the VPN off and only turn it on when you join a not secure network (not password-protected or has a weak encryption), Mozilla VPN will send you a notification.

You can also turn the VPN on or off anytime by opening Mozilla VPN and sliding the switch.

iosvpnturnon


Related articles:

Learn more:

Qe i dobishëm ky artikull?

Ju lutemi, prisni...

Në shkrimin e këtij artikulli ndihmuan këta persona të mirë:

Illustration of hands

Vullnetar

Shtoni dhe ndani me të tjerët ekspertizën tuaj. Përgjigjuni pyetjeve dhe përmirësoni bazën tonë të dijeve.

Mësoni Më Tepër