Showing questions tagged: Show all questions

Google and its subdomains not functioning/resolving/communicating properly

Since the Firefox 100 update, I have had issues with Firefox connecting to Google and its subdomains. When the browser is first started, all google domains work fine. A… (read more)

Since the Firefox 100 update, I have had issues with Firefox connecting to Google and its subdomains. When the browser is first started, all google domains work fine. After a few minutes though, a dialog at the top of G-mail (multiple accounts) appears stating it wants to re-connect, and will try and reconnect indefinitely with no success until the browser is closed and reopened. Also, calendar will stop working, and attempting to connect to any other google service (search, keep, drive, etc.) results in no DNS resolve, with sometimes the search bar URL changing to "about:blank." I have tried resetting the browser and re-installation (both at a user and administrative permission level) with no avail. Is this a known problem, or is it suspected there is another culprit here? It is worth noting that this is my company laptop, and that my coworker has also recently began running into this issue.

Thanks!

Asked by cjcullen4 31 minutes ago

Last reply by cjcullen4 9 minutes ago

sent messages have disappeared

I must have deleted??? my sent messages or moved them to somewhere. But they are ALL gone. where did they go? And most importantly, how do I get them back? My DSL is C… (read more)

I must have deleted??? my sent messages or moved them to somewhere. But they are ALL gone. where did they go? And most importantly, how do I get them back?

My DSL is Comcast Xfinity & I use Firefox is my browser. I also use MSN.

Asked by grandmaperson 32 minutes ago

XULRunner error

Dear Mozilla Community members, For a while now I get sort of an error message some time after Windows start (every time): "XULRunner Could not determine any profile runn… (read more)

Dear Mozilla Community members,

For a while now I get sort of an error message some time after Windows start (every time): "XULRunner Could not determine any profile running in backgroundtask mode!"

I managed to find out that XULRunner is connected to Mozilla but I haven't found any info about this particular message so far, therefore, I would appreciate your help solving this issue.

Thank you in advance.

Kind regards, Ewelina

Asked by Ewelina 1 day ago

Last reply by Ewelina 1 hour ago

connecting to sites

upon enabling "do not connect to http" very, very, very often i got the attached error message when the site said it was https and it was very often reliable places like … (read more)

upon enabling "do not connect to http" very, very, very often i got the attached error message when the site said it was https and it was very often reliable places like my bank and TaxAct. It seemed like such a good idea but i quit out of frustration.

Asked by rboelte 2 hours ago

Last reply by rboelte 2 hours ago

A recent update destroyed the restore session feature

A recent update had destroyed my firefox experience. Recently I've noticed that that this client no longer stores sessions. It will only store one session, the last sess… (read more)

A recent update had destroyed my firefox experience.

Recently I've noticed that that this client no longer stores sessions. It will only store one session, the last session, and any stored sessions that are still stored when the client crashes again becomes corrupt. I used to rely on sessions to save large amounts of tabs. However, my client just crashed due to a power outage, I was quickly skimming through my tabs in order to reduce cpu usage and weed some out... when the client suddenly crashed again before I could restore them. I lost them all.

All of a sudden I find myself without an incentive to keep using firefox. Why have you made your client worse? Everything I had was gone, and due to an accident. There is nothing loaded on my computer. And yet it crashed for no reason and everything is gone. If I had an older version of firefox, this would not have happened.

Can you please tell me what happened to your restore session feature and why its total garbage now? Please fix it. I really hate losing weeks worth of research. And no, looking in my history wont help. I have reviewed thousands if not tens of thousands of websites over the several weeks it took to accumulate that research. Finding it all again in my history is impossible. That's why I rely on tab storing services.

How about you make a restore session library tab that stores all your stored sessions securely. I am tired of this data constantly being deleted.

Asked by Ikelos 2 hours ago

Browser freezes using Gmail and Youtube

Hello, Recently I was forced to install some "stuff" on my work laptop. Unfortunately, I am not quite sure what they installed. I have contacted my IT department and all … (read more)

Hello,

Recently I was forced to install some "stuff" on my work laptop. Unfortunately, I am not quite sure what they installed. I have contacted my IT department and all I've gotten in response is that "we haven't blocked any browser or sites."

Since this update, I find that Gmail will eventually show an error and when I go to refresh the page, the loading screen never completes. Additionally, Youtube will eventually declare that I have no connection and at that point I can no longer open new browser tabs.

I have updated Firefox, used troubleshooting mode, removed extensions, turned off ad blockers (uBlock Origin), and nothing seems to work—these issues always appear again eventually.

I would greatly prefer to not use Chrome, so if there is anything I can do to fix these issues I would be all ears to know what it is.

Thank you, John

Asked by johnvemery88 1 day ago

Last reply by johnvemery88 6 hours ago

Nothing will load I can only access trouble shoot and settings

while I was running a game on steam (Apex legends), and Firefox on my other screen, I was using too much memory, so the steam game and Firefox crashed. The game works fin… (read more)

while I was running a game on steam (Apex legends), and Firefox on my other screen, I was using too much memory, so the steam game and Firefox crashed. The game works fine, but Firefox won't load anything, Except for settings and the "About:" pages. When I try to visit a website it does not even attempt to load it, but the website does show up in my history. I've restarted Firefox, I have reinstalled Firefox, I have restarted my computer, I've cleared my cookies and cache history, but no websites will load and it will only run properly in troubleshooting mode. Oddly enough it won't load any websites but while I'm in the add-on manager I can download extensions.

Asked by a.p.leclerc 19 hours ago

Wrong colors when uploading photo to Facebook (via FB wall)

Hi! I am not sure, if Mozilla is the reason, or Facebook is the reason. But since I can't get any help from FB, I'd like to check also here. At first, I thought that th… (read more)

Hi!

I am not sure, if Mozilla is the reason, or Facebook is the reason. But since I can't get any help from FB, I'd like to check also here.

At first, I thought that the problem is on my side, since I am using ICC profiles and maybe I did something wrong. But It is not the problem on my side. I tried with an original jpg file, directly from my camera.

So, when I upload JPG to the Facebook, color of the image changes. This happens only if I publish it directly to my FB wall. If I go to FB "publishing tools" (on FB pages), everything works normal. If I upload the same photo via for example Chrome or Vivaldi, everything works, even if I upload directly to the FB wall.

So the problem occurs only If I upload from Mozilla (I have latest version 100) to the FB wall. Not via "publishing tools" on FB page. But problem is the same if I publish on my FB business page wall. So I assume that the problem is on FB side, that somehow renders files differently then via their Publishing tools. But I am allowing that Mozilla does something to them via the interface.

There must be some problem with Mozilla too, since all images work OK with Chrome or Vivaldi. So, something in relation of Mozilla - Facebook wall.

Currently I just use Chrome for uploading to FB, but I don't want that.

Not sure what to do now. FB does not reply, maybe Mozilla can help or check? I attached a sample photos, to see difference. Here is my Mozilla gfx.color profile too: https://i.ibb.co/CWRHWnh/6.jpg

Asked by S. 1 week ago

Last reply by S. 1 day ago

PK not found (e1)

As of two to three days ago (ca 20/05/22) when navigating to a website (regardless of whether it has been previously visited or not) a message appears stating "PK not fou… (read more)

As of two to three days ago (ca 20/05/22) when navigating to a website (regardless of whether it has been previously visited or not) a message appears stating "PK not found (e1)". I have to click it in order to view the website. Sometimes the message also has a checkbox stating "Allow notifications like this from www.example.com to take you to their tab". I am using the latest FFox 100.0.2 and am fairly sure the problem started after the update before the last one (the last one was this morning 22/05/22).

Asked by bdweiler 3 days ago

Last reply by bdweiler 2 days ago

Firefox crashing every time I try to See all downloads

Seems like there's a bug in the new update. I can't see all the downloads, no matter how I try to open the list of downloads, the browser immediately crashes. I tried rei… (read more)

Seems like there's a bug in the new update. I can't see all the downloads, no matter how I try to open the list of downloads, the browser immediately crashes. I tried reinstalling (started a new profile, etc), the issue still persists.

Asked by elh.rotem 3 weeks ago

Last reply by elh.rotem 3 days ago

FireFox Suspended? and Update to v.100 problem

Over the past few days FireFox v. 99.0.1 had been non-responsive on a tab. Got to the point I had to close FF and tried to use cCleaner to clear cache/history etc. How… (read more)

Over the past few days FireFox v. 99.0.1 had been non-responsive on a tab.

Got to the point I had to close FF and tried to use cCleaner to clear cache/history etc.

However cCleaner could not proceed as it claimed FF was still open.

Using Windows Task Manager I found FireFox was "Suspended" (screenshot 1)

I then terminated the task - so cCleaner could proceed.

Then FF appeared to work OK. Until the next time....

It just happened a few minutes ago closing FF - using cCleaner - once again FF was "suspended" and had to be terminated in Task Manager.

On FF help it said Update to version 100 which I did BUT the update got stuck on the FF Update - for several minutes (definitely over 10 mins) so I had to terminate the FF Updater using Windows Task Manager (screenshots 2 & 3) again used Task Manager to terminate that.

FF appeared to open OK even showed the version 100 What's new tab.

BUT when I used FF help to check version I got Restart FF to update to version 100 (screen shot 4) Perhaps the last might temporary due to terminating the what appeared to be stuck Updater, but it was worth mentioning.

PC details: OS Name Microsoft Windows 10 Home Version 10.0.19044 Build 19044 System Model HP Pavilion 590-p0097c Desktop PC System Type x64-based PC Processor Intel(R) Core(TM) i5-8400 CPU @ 2.80GHz, 2808 Mhz, 6 Core(s), 6 Logical Processor(s) Installed Physical Memory (RAM) 8.00 GB

Any help appreciated.

Thanks,

Vincent

Asked by UnknownVT 2 weeks ago

Last reply by UnknownVT 4 days ago

Firefox not rendering - profile

Hello, recently i installed Kubuntu 20.04 (KDE Plasma 5.18.8). I have this problem where firefox (version 100) is not rendering the window and i think it's the profile fo… (read more)

Hello, recently i installed Kubuntu 20.04 (KDE Plasma 5.18.8). I have this problem where firefox (version 100) is not rendering the window and i think it's the profile folder.

First i was thinking on the graphics. i have installed 'nvidia-driver-510'. I tried this Solution with no luck.

I have:

  • Intel HD Graphics 620
  • Nvidia MX130

I tried :

  • Renaming the folder '.mozilla' to '.mozilla_bak' works perfectly but i have to do this every startup, and firefox creates a new profile where i have to logon in every platform i use.
  • Downloading 'firefox-100.0.1.tar.bz2', it's the same, works fine with a new profile.

This lead me to the profile folder, running './firefox --profile ~/.mozilla/firefox/<profile_folder>' it's the same, not rendering the entire window. I dont know why my profile is causing this problem, i only use three addons: AdBlock, BetterTTV and FoxyProxy, i have the same problem even if i dont have these installed.

Asked by killuax 1 week ago

Last reply by killuax 6 days ago