Поиск в Поддержке

Избегайте мошенников, выдающих себя за службу поддержки. Мы никогда не попросим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Пожаловаться».

Learn More

I use a website that has email hyperlinks. These do not work in Firefox despite that "tools" "applications" appears to link them to outlook express. However the same links work perfectly in Internet Explorer. What is going wrong here?

  • 2 ответа
  • 16 имеют эту проблему
  • 2 просмотра
  • Последний ответ от charlesmervyn

more options

I use a website (www.lydian.org.uk) that has hyperlinks to email. Despite my tools options applications being set to outlook express, there is no response when I click on these hyperlinks. In Internet Explorer the same links work perfectly. Is there a problem with my settings or is it something to do with the host website?

Выбранное решение

The second email link looks corrupted, but the others should work.

<span class="Apple-style-span" style=""><a href="mailto:Lydian Training Orchestra: Michael Hitchcock   E:   lto@lydian.org.uk">lto@lydian.org.uk</a></span></td>

Does it work if you select another application for mailto ?

You can look at the network.protocol-handler.external.mailto prefs on the about:config page.

If network.protocol-handler.external.mailto prefs are user set (bold) then right-click and Reset them to the default value.

Прочитайте этот ответ в контексте 👍 2

Все ответы (2)

more options

Выбранное решение

The second email link looks corrupted, but the others should work.

<span class="Apple-style-span" style=""><a href="mailto:Lydian Training Orchestra: Michael Hitchcock   E:   lto@lydian.org.uk">lto@lydian.org.uk</a></span></td>

Does it work if you select another application for mailto ?

You can look at the network.protocol-handler.external.mailto prefs on the about:config page.

If network.protocol-handler.external.mailto prefs are user set (bold) then right-click and Reset them to the default value.

more options

A piece of corrupted code must have crept into the Firefox - Outlook Express link. I tried using Thunderbird (which although installed on my computer did not actually appear in the applications box so had to be searched for manually) and the links worked, so I then altered it back to Outlook Express again and it then worked without further problem. Thank you for your help