Поиск в Поддержке

Избегайте мошенников, выдающих себя за службу поддержки. Мы никогда не попросим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Пожаловаться».

Learn More

Kako prepovem pojavno okno dočene spletne strani, ki se naloži, ko zaženem Firefox ?

  • 2 ответа
  • 1 имеет эту проблему
  • 9 просмотров
  • Последний ответ от zank123

more options

Ne vem od kje se mi je naložila Omniboxes.com, vsakokrat ko zaženem Firefox. V nastavitvah imam, da se pri zagonu Firefoxa zažene domača stran, pa se nikoli ne naloži. Kako se znebim, kako prepovem pojavno okno nezaželjene strani ?? Hvala za odgovor

Все ответы (2)

more options

Pozdravljeni!

Preverite, ali je kak neželen program spremenil bližnjico do Firefoxa. Navodila najdete v članku Ob zagonu Firefoxa se odpre napačna stran - kako to popraviti.

Če je z bližnjico vse v redu, lahko poskusite z osvežitvijo Firefoxa. Osvežitev bo ponastavila nekatere nastavitve in odstranila dodatke, ki se morda vmešavajo v delovanje Firefoxa.

Pozdrav, Marko

more options

Pozdravljeni!

Pojdite pod nastavitve ter videli boste (slika spodaj) Pod domača stran si izbrišite vse razen pustite vašo domačo stran v tem primeru google. Če to ne deluje upurabi ta link https://support.mozilla.org/sl/kb/ob-zagonu-firefoxa-se-odpre-napacna-stran

Lp