A mostrar questões marcadas: Mostrar todas as questões

can't upload images to Disqus

Disqus is not accepting ANY attempts to upload images and is fairly new...started rejecting image uploads a couple of weeks ago. Uploading still works fine on Chrome. THI… (ler mais)

Disqus is not accepting ANY attempts to upload images and is fairly new...started rejecting image uploads a couple of weeks ago. Uploading still works fine on Chrome.

THIS is the error message:

Unfortunately your image upload failed. Please verify that your image is in a supported format (JPEG, PNG, or GIF) and under 5MB. If you continue seeing this error, please try again later.

Using FF 103.0 and Ubuntu 18.04. I tried again in troubleshooting mode...didn't help

(There are several sites that work well on Chrome but are glitchy one way or another on FFox. I don't like to use (or have to switch to) Chrome for workarounds!)

Is there something I can tweak on my FFox to fix this?

Colocada por etimsim 10 horas atrás

Firefox 103.0 and 102.0 on Ubuntu 18.02 both break netflix playback. None of the previous workarounds appear to resolve the issue

Ever since the update to Firefox 102 and continuing in 103, Netflix gives a F7701-1003 when attempting playback, naturally playback works fine(as it always does every tim… (ler mais)

Ever since the update to Firefox 102 and continuing in 103, Netflix gives a F7701-1003 when attempting playback, naturally playback works fine(as it always does every time FF does this with each new release) in Chrome and Brave. All previous suggested work arounds do not resolve this issue.

Since no one answered this question the last 5 times people had to ask similar questions I will repeat this basic question.

Does Mozilla not test their updates prior to release?

Colocada por nedj10 23 horas atrás

Firefox 103.0.1; extremely slow startup, VAAPI error

//Firefox 103.0.1; Linux 5.10; Debian 11.4.0; xserver-xorg 1:7.7; Nvidia 515.57 driver// After clicking on ->Web Browsing -> Firefox there is NO visible response f… (ler mais)

//Firefox 103.0.1; Linux 5.10; Debian 11.4.0; xserver-xorg 1:7.7; Nvidia 515.57 driver// After clicking on ->Web Browsing -> Firefox there is NO visible response for 26 seconds... then a normal application window opens and Firefox appears to be operating normally. Opening via command line gives the following "error/information" message(s): glxtest: VA-API test failed, failed to initialize VAAPI connection. For the TWENTY-SIX seconds(!) Firefox is apparently trying to connect to a service that is not available. Is there something in "Settings" or in "about:config" that I can do to skip the "glxtest" and/or other glx VAAPI related configuration options? Or, alternatively, am I missing something in the X-window configuration or another library package that is necessary to support the VA-API feature? The Nvidia driver indicates it is providing "GLX server" version 1.4 . [Troubleshooting information / Share Data attached]

Colocada por ugene85643 5 dias atrás

Última resposta por ugene85643 3 dias atrás

[78 ESR @ Debian 10] BrokenPipeError right after launch

Linux Debian 10 (kernel 4.4.95+) | XFCE 4.12 | Firefox 78.15.0esr The browser doesn't launch right after installation. When trying to execute from terminal, this happens:… (ler mais)

Linux Debian 10 (kernel 4.4.95+) | XFCE 4.12 | Firefox 78.15.0esr

The browser doesn't launch right after installation. When trying to execute from terminal, this happens:


█████████████ : /$ firefox (firefox-esr:17158): Gtk-WARNING **: █████████ : Locale not supported by C library. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Using the fallback 'C' locale. [17158, Main Thread] WARNING: failed to open shm: Permission denied: file /build/firefox-esr-A7huZA/firefox-esr-78.15.0esr/ipc/chromium/src/base/shared_memory_posix.cc, line 246 Segmentation fault █████████████ : /$ Exception ignored in: <_io.TextIOWrapper name='<stdout>' mode='w' encoding='utf-8'> BrokenPipeError: [Errno 32] Broken pipe


(and then it hangs). Can someone help please? I've no idea why it doesn't work :(

Colocada por ~ BakaFox ~ 4 dias atrás

Can't download - nothing happening....

When using a download link (everywhere) nothing is happening. No errors no 'nothing' I was working before: 103.0.1 (64-bit) Download is working in chrome and other browse… (ler mais)

When using a download link (everywhere) nothing is happening. No errors no 'nothing'

I was working before: 103.0.1 (64-bit)

Download is working in chrome and other browsers.

Any idea where to look ?

Best

Jan

Colocada por jan187 6 dias atrás

Última resposta por jan187 6 dias atrás

Shortcuts for selecting links

Using the Tab key to select the next link will focus on some smaller links.Most of the time I just want to choose the big link that the search returns instead of some pro… (ler mais)

Using the Tab key to select the next link will focus on some smaller links.Most of the time I just want to choose the big link that the search returns instead of some prompt content.Is there any way?Help please.

Colocada por Doyle 6 dias atrás