Pesquisar no apoio

Evite burlas no apoio. Nunca iremos solicitar que telefone ou envie uma mensagem de texto para um número de telefone ou que partilhe informações pessoais. Por favor, reporte atividades suspeitas utilizando a opção "Reportar abuso".

Learn More

iz mape Prenosi ne morem brisati datotek, ki so nastale po neuspelem prenosu in je njihova velikost 0 Bytov ?

  • 1 resposta
  • 1 tem este problema
  • 1 visualização
  • Última resposta por guigs

more options

Spoštovani, lep pozdrav

- pri zajemanju AV datoteke z uporabo brskalnika Mozila FF preko YouTube-a in CC converterja se nekaj download prenosov ni uspešno končalo - po prenosu sta v mapi Prenosi ostali dve neuporabni datoteki, od katerih sem eno lahko izbrisal, drugo pa ne - ta datoteka ima samo ime, velikost pa je 0 Bytov, kar pomeni, da datoteka dejansko ne obstaja, zato OS Win sporoča, da datotekae ne more najti in jo zato ne morem izbrisat iz mape (tudi ni možno preimenovanje, premikanje, ipd)

- !!! v verziji FF 28.x se to ni dogajalo, problem se je pojavil šele po namestitvi verzije 29.0 dne 4.5.2014 - zadevo sem reševat tudi že z MS suportom, a brez uspeha - kako lahko sedaj to datoteko izbrišem? ali lahko zadevo rešim z namestitvijo stare verzije FF 28.x in kako to storim?

lep pozdrav sever marin ljubljana, slovenija

Spoštovani, lep pozdrav - pri zajemanju AV datoteke z uporabo brskalnika Mozila FF preko YouTube-a in CC converterja se nekaj download prenosov ni uspešno končalo - po prenosu sta v mapi Prenosi ostali dve neuporabni datoteki, od katerih sem eno lahko izbrisal, drugo pa ne - ta datoteka ima samo ime, velikost pa je 0 Bytov, kar pomeni, da datoteka dejansko ne obstaja, zato OS Win sporoča, da datotekae ne more najti in jo zato ne morem izbrisat iz mape (tudi ni možno preimenovanje, premikanje, ipd) - !!! v verziji FF 28.x se to ni dogajalo, problem se je pojavil šele po namestitvi verzije 29.0 dne 4.5.2014 - zadevo sem reševat tudi že z MS suportom, a brez uspeha - kako lahko sedaj to datoteko izbrišem? ali lahko zadevo rešim z namestitvijo stare verzije FF 28.x in kako to storim? lep pozdrav sever marin ljubljana, slovenija

Todas as respostas (1)

more options

Prosimo, poskusite nastaviti to false v about: config stran: browser.download.manager.scanWhenDone = false