Pesquisar no site de suporte

Evite golpes de suporte. Nunca pedimos que você ligue ou envie uma mensagem de texto para um número de telefone, ou compartilhe informações pessoais. Denuncie atividades suspeitas usando a opção “Denunciar abuso”.

Learn More

Vaše připojení není zabezpečeno ?

  • 1 resposta
  • 1 tem este problema
  • 1 visualização
  • Última resposta de poljos

more options

Mám pořád problém s tím, že když chci na nějaký web, vyjede mi: Vaše připojení není zabezpečené. Nikdy mi to nedělalo, dělá mi to asi 2 dny. Nějaké stránky mi to otevře, ale většinu spíš ne.

Příklady: Tento server používá HTTP Strict Transport Security (HSTS), čímž určuje, že se má Firefox připojovat pouze zabezpečeně. Z tohoto důvodu není možné přidat pro tento certifikát výjimku.

Certifikát není důvěryhodný, protože jeho vydavatel je neznámý. Server patrně neposílá patřičné certifikáty mezilehlých CA. Může být potřeba naimportovat dodatečný kořenový certifikát.

Vlastník: Tato stránka neposkytuje informace o vlastníkovi Ověřovatel: Neurčeno

Tohle je u stránek, které nejdou otevřít ani certifikát nejde zobrazit. Vážně už nevím, co s tím, budu rád za každou radu.

Mám pořád problém s tím, že když chci na nějaký web, vyjede mi: Vaše připojení není zabezpečené. Nikdy mi to nedělalo, dělá mi to asi 2 dny. Nějaké stránky mi to otevře, ale většinu spíš ne. Příklady: Tento server používá HTTP Strict Transport Security (HSTS), čímž určuje, že se má Firefox připojovat pouze zabezpečeně. Z tohoto důvodu není možné přidat pro tento certifikát výjimku. Certifikát není důvěryhodný, protože jeho vydavatel je neznámý. Server patrně neposílá patřičné certifikáty mezilehlých CA. Může být potřeba naimportovat dodatečný kořenový certifikát. Vlastník: Tato stránka neposkytuje informace o vlastníkovi Ověřovatel: Neurčeno Tohle je u stránek, které nejdou otevřít ani certifikát nejde zobrazit. Vážně už nevím, co s tím, budu rád za každou radu.

Todas as respostas (1)

more options