Tilbakestill Firefox - enkel løsning på de fleste problemer

Denne funksjonen er bare tilgjengelig på Firefox for stasjonære eller bærbare datamaskiner.

Dersom du har problemer med Firefox kan gjenopping hjelpe. Gjenopprettingsfunksjonen fikser mange problemer med å tilbakestille Firefox til dens opprinnelige tilstand samtidig som den lagrer essensiell informasjon som bokmerker, passord og åpne faner.

Viktig: Siden Firefox vil tilbakestille seg til sin opprinnelige tilstand vil dine egne konfigurasjoner og tilpasninger, inkludert utvidelser, utvidelsesdato, about:config konfigurasjoner bli fjernet. Dersom du har gjort tilgjengelighetskonfigurasjoner kan du hende du må legge de til på nytt etter gjenopprettingen.

Gjenopprett Firefox

1. Trykk på Refresh Firefox direkte hvis du besøker denne siden i Firefox.
    Dette vil ikke fungerer hvis du bruker en annen nettleser eller er på en mobil enhet.
  2. For å fortsette, trykk Oppdater Firefox i bekreftelsesvinduet som åpnes.
  3. Firefox vil lukkes for å tilbakestille seg. Når den er ferdig vil et vindu liste din importerte informasjon. Trykk på Fullfør og Firefox vil åpnes.

Merk: Det er også en Tilbakestill Firefox knapp i Firefox Sikker-modus vinduet, Hvis du ikke kan starte Firefox normalt.

Hva gjøre gjennopprettingsfunksjonen?

Alle dine Firefoxinstillinger og personlig informasjon lagres i en profilmappe. Gjenopprettingsfunksjonen fungerer ved å lage en ny profilmappe for deg mens den lagrer dine viktige data.

Tillegg, som vanligvis lagres i en Firefox profilmappe, som extensions og temaet, vil bli fjernet. Tillegg som lagres andre steder, som programtillegg, vil ikke bli fjernet, men preferanser (som deaktiverte programtillegg) vil bli resatt.

Firefox lagrer disse tingene:

• Bokmerker
  • Nettleserhistorikk og nedlastingshistorikk
  • Passord
  • Åpne vinduer, fanegrupper and faner
  • Informasjonskapsler
  • Auto-fyll informasjon for skjemaer
  • Personlig ordbok

Disse tingene og instillingene vil bli fjernet:

• Utvidelseseinstillinger
  • Brukerstiler (chrome undermappe med userChrome og/eller userContent CSS files, dersom de har blitt laget.)
Merk: Din gamle Firefox profil vil bli plassert på skrivebordet i en mappe som kalles "Old Firefox Data". Dersom gjenopprettingengjenopprettingen ikke fikser ditt problem kan du gjenopprette noe av din informasjon om ikke ble lagret ved å kopiere filer fra den nye profilen som ble laget. Hvis du ikke trenger denne mappen noe mer bør du slette den da den inneholder sensitiv informasjon.

Denne artiklen, som alle Firefox support artikler, er hovedsaklig skrevet og oversatt av frivillige. Dette bidrar til at Mozilla stolt holder seg uavhengig og kan tilby åpen kildekode. Fortsett å surfe fritt!

// These fine people helped write this article:Håvard Mork, JCPlus, Thaka, toggstar, mattisdottir. You can help too - find out how.