Tilbakestill Firefox - enkel løsning på de fleste problemer

Dersom du har problemer med Firefox, kan det hjelpe å tilbakestille den. Tilbakestillingsfunksjonen retter mange problemer ved å tilbakestille Firefox til standardinnstillingene, men viktig informasjon som bokmerker og åpne faner beholdes.

Tilbakestill Firefox til standardinnstillinger

1. Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Hjelp-menyen og velg Feilsøking.
    Reset Firefox 1 - WinXP
  2. Trykk på Tilbakestill Firefox-knappen i hjørnet øverst til høyre på Feilsøking-siden.
    Reset Firefox 2 - WinXP
  3. For å fortsette, trykk på Tilbakestill Firefox i bekreftelsesvinduet som åpnes.
  4. Firefox vil lukkes og tilbakestilles. Når det er ferdig vil et vindu vise informasjonen som ble importert. Trykk på Fullfør, og Firefox vil åpnes igjen.
  1. Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Firefox-knappen, gå til Hjelp-undermenyen
    og velg Feilsøking.
    Troubleshooting info - win
  2. Trykk på Tilbakestill Firefox-knappen i hjørnet øverst til høyre i Feilsøking-siden.
    Reset Firefox - Win - 1
  3. For å fortsette, trykk på Tilbakestill Firefox i bekreftelsesvinduet som åpnes.
  4. Firefox vil lukkes, og tilbakestilles. Når det er ferdig vil et vindu vise hvilken informasjon som ble importert. Trykk på Fullfør, og deretter vil Firefox åpnes igjen.
  1. I menylinjen, trykk på Hjelp-menyen og velg Feilsøking.

Troubleshooting info - mac
  2. Trykk på Tilbakestill Firefox-knappen i hjørnet øverst til høyre i Feilsøking-siden.
    Reset Firefox - Mac - 1
  3. For å fortsette, trykk på Tilbakestill Firefox i bekreftelsesskjemaet som rulles ned.
  4. Firefox vil lukkes og tilbakestilles. Når det er ferdig vil et vindu vise hvilken informasjon som ble importert. Trykk Ferdig, og Firefox vil åpnes igjen.
  1. Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Hjelp-menyen og velg Feilsøking.
    Troubleshooting info - lin
  2. Trykk på Tilbakestill Firefox-knappen i hjørnet øverst til høyre i Feilsøking-siden.
    Reset Firefox - Lin - 1
  3. For å fortsette, trykk på Tilbakestill Firefox i bekreftelsesvinduet som åpnes.
  4. Firefox vil lukkes og tilbakestilles. Når det er ferdig vil et vindu vise hvilken informasjon som ble importert. Trykk på Fullfør, og Firefox vil åpnes igjen.

Hva gjør tilbakestillingsfunksjonen

Alle Firefox-innstillinger og personlig informasjon lagres i en profil-mappe. Tilbakestillingsfunksjonen lager en ny profilmappe, samtidig som du beholder viktige data.

Firefox vil beholde dette:

• Bokmerker
  • Nettleserhistorikk
  • Passord
  • Infokapsler
  • Verdier for automatisk utfylling av skjemaer
  • Bokmerker
  • Nettleserhistorikk
  • Passord
  • Infokapsler
  • Verdier for automatisk utfylling av skjemaer
  • Personlig ordbok
  • Bokmerker
  • Nettleserhistorikk
  • Passord
  • Åpne vinduer, faner og fanegrupper
  • Infokapsler
  • Verdier for automatisk utfylling av skjemaer
  • Personlig ordbok

Disse elementene vil fjernes:

Merk: Din gamle Firefox-profil vil plasseres på skrivebordet i en mappe med navnet "Gamle Firefox-data." Dersom tilbakestillingen ikke rettet problemet, kan du finne tilbake noe av informasjonen som ikke ble beholdt ved å kopiere filer til den nye profilen som ble opprettet. Dersom du ikke trenger denne mappen lenger, bør du slette den, ettersom den inneholder sensitiv informasjon.

Del denne artikkelen: http://mzl.la/MnSTZB