Wat te doen nadat u bent geabonneerd op Mozilla VPN

Volg onderstaande stappen om Mozilla VPN op uw apparaat te installeren nadat u een abonnement hebt afgesloten:

1. Nadat u een abonnement op Mozilla VPN hebt afgesloten, ontvangt u via e-mail een bevestigingsbericht met een koppeling om een wachtwoord aan te maken.
    Als u het bevestigingsbericht niet hebt ontvangen:
    1. Bezoek de Mozilla VPN-website.
    2. Klik op Bent u al abonnee? rechtsbovenin het scherm.
    3. Meld u vervolgens aan met uw Firefox-account, waarna u wordt gevraagd een wachtwoord aan te maken.
  2. Als u uw wachtwoord hebt ingesteld wordt u naar https://vpn.mozilla.org/ gebracht, waar u het platform kunt kiezen waarop u Mozilla VPN wilt installeren.
    VPNDevices
  3. Volg de aanwijzingen om Mozilla VPN op het geselecteerde apparaat te installeren.
  4. Als het met succes is gedownload en geïnstalleerd, opent u Mozilla VPN op uw apparaat.
  5. Meld u aan met uw Firefox-account (dit is alleen de eerste keer vereist).
  6. Klik (of tik) op de schakelaar om de VPN in of uit te schakelen.

VPNToggle