Apparaten aan uw Mozilla VPN-abonnement toevoegen

U kunt met een abonnement op Mozilla VPN tot maximaal vijf apparaten registreren. In dit artikel leest u de stappen om apparaten aan uw abonnement toe te voegen

Een apparaat toevoegen

Installeer eenvoudig Mozilla VPN op uw apparaat en meld u aan bij uw Firefox-account om een apparaat aan uw abonnement toe te voegen.

1. Installeer Mozilla VPN op uw desktopcomputer of mobiele apparaat.
  2. Open Mozilla VPN.
  3. Meld u aan met uw Firefox-account (alleen de eerste keer vereist).

Uw apparaat verschijnt in uw lijst met geregistreerde apparaten.

Een apparaat verwijderen

Noot: u kunt een apparaat vanaf een ander apparaat verwijderen. U kunt het apparaat dat u momenteel gebruikt om toegang tot de app te verkrijgen niet verwijderen.

1. Open Mozilla VPN.
  2. Klik (of tik) op Mijn apparaten voor een lijst met uw geregistreerde apparaten.
  3. Klik (of tik) op het prullenbakpictogram trash naast het apparaat dat u wilt verwijderen.
  4. Klik (of tik) op Verwijderen… om te bevestigen.