Het voor u passende Mozilla VPN-abonnement kiezen

Mozilla VPN biedt meerdere abonnementsvormen waarvoor u kunt kiezen op maand-, halfjaars- of jaarbasis. U kunt vanuit drie verschillende platforms uw voorkeursabonnement kiezen:

Website

Bezoek de Mozilla VPN-website en kies een abonnement uit de beschikbare opties. Nadat u de betaling hebt voltooid wordt u gevraagd om u aan te melden met uw Firefox-account en de VPN-client te downloaden. Als u geen account hebt, wordt u gevraagd er een aan te maken.

Apple Store

Download Mozilla VPN uit de App Store en volg de stappen in de toepassing om u aan te melden met uw Firefox-account. Als u deze niet hebt, wordt u gevraagd er een aan te maken. Na aanmelding wordt u gevraagd een abonnement te kiezen uit de beschikbare opties.

Google Play Store

Download Mozilla VPN uit de Google Play Store en volg de stappen in de toepassing om u aan te melden met uw Firefox-account. Als u deze niet hebt, wordt u gevraagd er een aan te maken. Na aanmelding wordt u gevraagd een abonnement te kiezen uit de beschikbare opties.

Abonnementen en prijzen

Prijzen in Amerikaanse dollars

• Maandabonnement: $9.99/maand ($9.99, wordt maandelijks verlengd)
  • Halfjaarsabonnement: $7.99/maand ($47.94, wordt elke zes maanden verlengd)
  • Jaarabonnement: $4.99/maand ($59.88, wordt jaarlijks verlengd)

Prijzen in euro’s

• Maandabonnement: €9,99/maand (€9,99, wordt maandelijks verlengd)
  • Halfjaarsabonnement: €6,99/maand (€41,94, wordt elke zes maanden verlengd)
  • Jaarabonnement: €4,99/maand (€59,88, wordt jaarlijks verlengd)

Prijzen in Zwitserse francs

• Maandabonnement: CHF 10.99/maand (CHF 10.99, wordt maandelijks verlengd)
  • Halfjaarsabonnement: CHF 7.99/maand (CHF 47.94, wordt elke zes maanden verlengd)
  • Jaarabonnement: CHF 5.99/maand (CHF 71.88, wordt jaarlijks verlengd)

Kan ik maandelijks $4.99 blijven betalen?

Nee. Het bouwen van geweldige producten gaat gepaard met vaste kosten. Dit betekent dat we een bedrag in rekening moeten brengen om het product gezond te houden en door te kunnen gaan met het aanbieden van privé en opensource oplossingen die zijn gebaseerd op de meest geavanceerde technologie. We blijven een abonnement voor $4.99 per maand aanbieden, maar om op dit lage bedrag uit te komen moeten gebruikers een jaarabonnement nemen.

Welke betalingsopties zijn beschikbaar?

Gebruikers kunnen hun betalingen uitvoeren met een creditcard of PayPal. Alle abonnement zijn voorzien van een 30-dagen-geld-teruggarantie.

Waarom probeert Mozilla producten/services te verkopen als het een non-profitorganisatie is?

De Mozilla VPN is ontwikkeld door de Mozilla Corporation, een winstgeöriënteerde entiteit die is toegewijd aan de missie van Mozilla en wordt gesteund door de nonprofitorganisatie Mozilla Foundation. De Mozilla Corporation ontwikkelt producten die gebruikers helpen hun privacy online te beschermen. We brengen een laag bedrag in rekening om de Mozilla VPN te ontwikkelen en onderhouden, wat ons uiteindelijk helpt een product te bouwen dat gebruikers voordeel oplevert en het internet veiliger maakt. Als u geïnteresseerd bent in hoe Mozilla met haar financiën omgaat, lees dan hier het jaarverslag.

Hoe verhoudt Mozilla VPN zich tot gratis VPN’s?

Hoewel gratis VPN’s aantrekkelijk lijken, beschermen ze vaak niet in dezelfde mate uw privacy als Mozilla VPN en kunnen ze uw gegevens opslaan of verkopen. Veel andere betaalde VPN’s beschikken niet over de meer dan 20-jarige reputatie van Mozilla van het bouwen van producten die mensen en privacy voorop stellen.