Hoe kies ik mijn Mozilla VPN-server/verbinding in Android?

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

De Mozilla VPN biedt een versleutelde tunnel naar het web vanuit elke software of app op uw computer of mobiele apparaat. Door verbinding te maken met het internet via een andere server verbergt u uw echte locatie en zet u gegevensverzamelaars, die een profiel van u kunnen maken op basis van uw locatie, op een dwaalspoor. Als u zich bijvoorbeeld in Friesland bevindt en u een server in Sydney, Australië kiest, denken gegevensverzamelaars dat u verbinding maakt vanuit Sydney.

U kunt een keuze maken uit servers uit meer dan 30 landen en maximaal vijf apparaten registreren.

Om een VPN-server/-verbinding te kiezen:

1. Open de Mozilla VPN-app.
  2. Tik op het vervolgkeuzemenu Locatie selecteren;
    connectionwinvpn
  3. Selecteer een server uit de beschikbare verbindingen.