Hoe weet ik of Mozilla VPN actief is?

De volgende zaken zijn indicatoren dat Mozilla VPN actief is op uw apparaat:

1. Als u Mozilla VPN inschakelt, wordt de schakelaar op het startscherm groen.
  2. U kunt ook zien dat de VPN actief is als er een animatie van een oscillerende ring verschijnt op de startpagina, vergezeld door een timer.

VPNToggle

Op mobiel:
Er wordt een sleutelpictogram getoond in uw huidige notificatiegebied als Mozilla VPN is ingeschakeld.

Op desktop:
Het Mozilla VPN-pictogram verschijnt in uw werkbalk of notificatiegebied.