Voorkomen dat u bij uw Mozilla-account wordt buitengesloten

Met uw Mozilla-account kunt u Mozilla-services benaderen op elk apparaat door simpelweg aan te melden. Met een Mozilla-account en Firefox Synchronisatie kunt u al uw bladwijzers, wachtwoorden, open tabbladen en meer ophalen. Bescherm uw account met herstelgegevens en reservekopieën om u te helpen aan te melden als:

• U uw wachtwoord vergeet
  • U uw apparaat kwijtraakt
  • Uw account is gehackt

Uw account beschermen met herstelgegevens

Uw herstelgegevens helpen u aan hernieuwde toegang tot uw account in het geval u de toegang verliest.

Een secundair e-mailadres instellen

In Mozilla-accounts kunt u een secundair e-mailadres toevoegen als back-up, voor het geval u de toegang tot uw primaire e-mailadres verliest. Lees voor meer informatie Een secundair e-mailadres aan Mozilla-accounts toevoegen.

Kies een e-mailadres dat:

• U regelmatig gebruikt
  • Afwijkt van het adres dat u gebruikt voor aanmelden bij uw Mozilla-account

Een accountherstelsleutel instellen

U kunt uw accountherstelsleutel gebruiken om aan te melden bij uw Mozilla-account om toegang tot uw gegevens te herstellen als u uw wachtwoord bent vergeten. Dit artikel legt uit hoe u uw Mozilla-accountwachtwoord herstelt met accountherstelsleutels.

Tip: voeg accounts@firefox.com toe aan uw lijst met toegestane afzenders om te voorkomen dat uw e-mailprovider e-mailberichten met bevestigingscodes of wachtwoordherinitialisaties blokkeert en te voorkomen dat ze naar de map Ongewenst worden verplaatst.

Meer manieren om aan te melden instellen

Authenticatie in twee stappen inschakelen

Voorkom dat iemand anders aanmeldt door een unieke code te vereisen waar alleen u toegang toe hebt. Dit artikel legt uit hoe u uw Mozilla-account beveiligt met authenticatie in twee stappen.

Aanmeldingen synchroniseren in Firefox desktop

Schakel synchronisatie van aanmeldingen in in Firefox desktop, zodat u uw aanmeldingen op andere apparaten kunt benaderen. Dit artikel legt uit hoe u aanmeldingen in Firefox desktop synchroniseert.