Navigatieknoppen zoals Terug, Vooruit, Startpagina en Vernieuwen ontbreken

De navigatiewerkbalk bevat de knoppen Terug, Vooruit en andere navigatieknoppen, evenals de locatiebalk en de zoekbalk. Als deze of andere werkbalkitems ontbreken, toont dit artikel hoe u deze kunt terugzetten.

De nieuwste versie van Firefox is zodanig verbeterd dat dit probleem in de eerste plaats wordt voorkomen. Werk Firefox bij naar de meest recente versie.

De knop Vooruit wordt alleen weergegeven wanneer dat nodig is

In oude versies van Firefox was de knop Vooruit altijd zichtbaar. Als er geen pagina was waarnaar vooruit kon worden gegaan, werd de knop grijs weergegeven (inactief). In plaats van dat er een knop wordt weergegeven die niets doet wanneer u er op klikt, is de knop Vooruit nu verborgen, totdat er een pagina is waarnaar u vooruit kunt gaan.

Forward Button Win

De navigatiewerkbalk tonen

Mogelijk hebt u de navigatiewerkbalk verborgen.

1. Klik met de rechtermuisknopKlik terwijl u de Ctrl-toets ingedrukt houdt op een leeg gedeelte van de tabbladenstrook.
  2. Als Navigatiewerkbalk niet is aangevinkt, klik dit dan aan om de navigatiewerkbalk zichtbaar te maken.
    • Als het tonen van de navigatiewerkbalk uw ontbrekende knoppen niet terugzet, ga dan door naar de volgende sectie.
      Nav Toolbar 10 Win

Toolbar items missing - Win1

De standaard werkbalkinstelling terugzetten

1. Klik met de rechtermuisknopKlik terwijl u de Ctrl-toets ingedrukt houdt op een leeg gedeelte van de tabbladenstrook en selecteer Aanpassen… om het venster Werkbalk aanpassen te openen.
  2. Klik op Standaardinstelling terugzetten.

3. Klik op Klaar om het venster Werkbalk aanpassen te sluiten.

Klik op de menuknop new fx menu en klik daarna op Aanpassen.

1. Klik op de knop Standaardinstellingen herstellen:

restore menu

De standaard werkbalkknoppen zouden nu op hun standaardposities moeten verschijnen. Als u uw werkbalkitems wilt herschikken, zie dan Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen. Als uw werkbalkknoppen nog steeds ontbreken, ga dan verder naar de volgende sectie.

Controleren op verstorende add-ons

Mogelijk voorkomt een extensie of thema dat werkbalkitems worden weergegeven. Zie Problemen met extensies, thema’s en hardwareversnelling verhelpen om bekende problemen met Firefox op te lossen om vast te stellen of dit het geval is.

Firefox herinitialiserenvernieuwen

Als de bovenstaande oplossingen niet hebben geholpen, kunt u Firefox terugzetten naar de standaardtoestand van na de installatie, waarbij uw belangrijke gegevens behouden blijven.

Noot: bij het gebruiken van de vernieuwingsopfrisfunctie blijven uw bladwijzers, navigatiegeschiedenis, geopende tabbladen, vensters, wachtwoorden, cookies en gegevens voor automatisch aanvullen van webformulieren bewaard. Uw extensies en thema’s worden echter verwijderd en uw voorkeuren worden geherinitialiseerd.bij het gebruiken van de herinitialisatiefunctie blijven uw bladwijzers, navigatiegeschiedenis, geopende tabbladen, vensters, wachtwoorden, cookies en gegevens voor automatisch aanvullen van webformulieren bewaard. Uw extensies en thema’s worden echter verwijderd en uw voorkeuren worden geherinitialiseerd.bij het gebruiken van de herinitialisatiefunctie blijven uw bladwijzers, navigatiegeschiedenis, wachtwoorden, cookies en gegevens voor automatisch aanvullen van webformulieren bewaard. Uw extensies en thema’s worden echter verwijderd, geopende tabbladen, vensters en groepen worden niet bewaard, en uw voorkeuren zullen opnieuw worden ingesteld. Lees meer.

1. Klik op de menuknop New Fx Menu en klik daarna op Help Help-29 .
  2. Kies Probleemoplossingsinformatie vanuit het menu Help.
    Als u het menu Help niet kunt benaderen, typ dan about:support in uw adresbalk om de pagina Probleemoplossingsinformatie zichtbaar te maken.
  3. Klik in de rechterbovenhoek van de pagina Probleemoplossingsinformatie op de knop Firefox vernieuwenFirefox opfrissen.

Refresh 35 Win Refresh 35 Mac Refresh 35 Lin
  4. Klik in het bevestigingsvenster dat wordt geopend op Firefox vernieuwenFirefox opfrissen om verder te gaan.
  5. Firefox zal worden gesloten om zichzelf op te frissen. Zodra dit is gebeurd, worden uw geïmporteerde gegevens in een venster weergegeven. Klik op Voltooien, en Firefox zal worden geopend.
Noot: er is ook een knop Firefox vernieuwenFirefox opfrissen in het venster Firefox Veilige modus, als u Firefox niet normaal kunt starten. Als u de knop Firefox vernieuwenFirefox opfrissen niet kunt vinden in uw versie van Firefox, kunt u Firefox ook handmatig opfrissen door een nieuw profiel aan te maken. Zie hiervoor de instructies over hoe u een nieuw profiel kunt maken.