Mozilla VPN op uw desktop of mobiele apparaat downloaden

Mozilla VPN biedt een versleutelde tunnel naar het internet vanuit elke software of app op uw desktop, laptop of mobiele apparaten, waardoor u veilig verbinding kunt maken en enkele van uw gegevens kunt verhullen als u verbinding met het internet maakt. VPN doet dit door u met een van de veilige servers van onze partners te laten verbinden en op het internet te laten surfen of het te benaderen via de verbinding met die server.

Met uw abonnement mag u Mozilla VPN op maximaal vijf apparaten gebruiken. Als Mozilla VPN is geïnstalleerd op meerdere profielen op een apparaat, telt elk profiel als een apparaat.

Windows

1. Bezoek https://vpn.mozilla.org/.
  2. Klik op Bent u al abonnee?. Hierdoor wordt de pagina Firefox Accounts geopend.
  3. Voer het e-mailadres van uw Firefox-account in om u aan te melden.
  4. Klik onder VPN voor Windows op Downloaden.
  5. Het installatiebestand wordt geopend. Volg de aanwijzingen om het op uw computer te installeren.

Mac

1. Bezoek https://vpn.mozilla.org/.
  2. Klik op Bent u al abonnee?. Hierdoor wordt de pagina Firefox Accounts geopend.
  3. Voer het e-mailadres van uw Firefox-account in om u aan te melden.
  4. Klik onder VPN voor Mac op Downloaden.
  5. Volg de aanwijzingen om VPN te installeren.
  6. Zoek naar Mozilla VPN in uw map Applicaties of benader het via de werkbalk bovenin.
Tip: schakel de optie Snelle taak in om VPN vanuit uw werkbalk te benaderen.

Linux

1. Bezoek https://vpn.mozilla.org/.
  2. Klik op Bent u al een abonnee?. Hierdoor wordt de pagina Firefox Accounts geopend.
  3. Voer het e-mailadres van uw Firefox-account in om u aan te melden.
  4. Klik onder VPN voor Linux op Downloaden.
  5. Volg deze instructies om verder te gaan met de installatie van Mozilla VPN.

iOS

1. Bezoek de App Store om Mozilla VPN op uw iOS-apparaat te downloaden.
  2. De App Store wordt geopend, waar u VPN kunt downloaden.

Android

1. Bezoek de Google Play Store om Mozilla VPN op uw Android-apparaat te downloaden.
  2. De pagina Google Play Store wordt geopend, waar u de VPN kunt downloaden.