Wat is Mozilla VPN en hoe werkt het?

Mozilla VPN is een virtual private network-service die uw online privacy en veiligheid beschermt door uw IP-adres te maskeren, uw locatiegegevens te verbergen en uw netwerkactiviteit te versleutelen.

Hoe beschermt Mozilla VPN mij?

Mozilla VPN maakt een versleutelde tunnel tussen uw apparaat en onze beveiligde servers, waardoor u het IP-adres van de server kunt gebruiken en uw identiteit kunt maskeren. Hierdoor worden gegevensverzamelaars, die u profileren op basis van uw locatie, op een dwaalspoor gezet, en wordt de privacy van uw online activiteit beschermd. Met Mozilla VPN kunt u kiezen uit servers in meer dan 30 landen en tot maximaal vijf apparaten registreren via uw Mozilla-account.

Beginnen met Mozilla VPN

Als u een Windows 10-, Windows 11-, macOS-, Linux-, Android- of iOS-apparaat hebt, kan Mozilla VPN u beschermen. Om te beginnen:

1. Download en installeer de Mozilla VPN-toepassing volgens uw apparaattype. Controleer de inhoud hieronder voor gedetailleerde stappen.
  2. Open de Mozilla VPN.
  3. Meld u aan bij uw Mozilla-account, of via de Appstore van Apple als u iOS gebruikt.
  4. Selecteer de VPN-server waar u mee wilt verbinden.
    Select server 1
  5. Schakel VPN in door de schakelaar om te zetten, zodat deze groen wordt.
    Turn on the VPN

Helemaal klaar! Mozilla VPN is nu actief en beschermt vanaf nu uw online activiteit.

Bezoek voor meer antwoorden op veelgestelde vragen onze Mozilla VPN – FAQ.

Gerelateerde inhoud:

Meer info: