Waar kan ik de informatie over mijn abonnement op Mozilla VPN zien?

U kunt ontdekken of uw abonnement op Mozilla VPN actief is door de volgende stappen te volgen:

1. Bezoek https://accounts.firefox.com/ en meld u aan als u nog niet bent aangemeld.
  2. Klik op Betaalde abonnementen in het navigatiemenu links.
    VPN subscription
  3. Er wordt een nieuw tabblad geopend dat uw abonnementsgegevens toont. Hier kunt u uw abonnement opzeggen, opnieuw afsluiten of beheren.