Firefox’ standaard startpagina bevat snelkoppelingen naar algemene functies

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 24375
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: eerste vertaling
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

Wanneer u Firefox voor het eerst start, op de knop Startpagina klikt of een nieuw venster aanmaakt, wordt u begroet met de standaard startpagina. Deze pagina bevat een handige Google-zoekopdracht en snelkoppelingen naar downloads, bladwijzers, geschiedenis, add-ons, Sync en instellingen. Ook kunt u, als u de vorige keer dat u Firefox gebruikte tabbladen had geopend, deze vanaf de startpagina via één muisklik herstellen.

Noot: dit is van toepassing op de nieuwste bètaversie van Firefox, die u kunt downloaden vanaf mozilla.org/beta.

Hoe kom ik bij de startpagina van Firefox?

De standaardinstelling van Firefox is dat de startpagina verschijnt als u Firefox start, op de knop Startpagina klikt of een nieuw venster opent.

New Home Page - WinNew Home Page - MacNew Home Page - Lin

Als u deze pagina niet ziet wanneer u Firefox start, op de knop Startpagina klikt of een nieuw venster opent, kunt u de standaardinstellingen als volgt herstellen:

1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen. .
  2. Selecteer het paneel Algemeen.
  3. Klik in de sectie Opstarten op Standaard herstellen.
    Restore default home page - WinRestore default home page - MacRestore default home page - Lin
  4. Sluit de pagina Instellingen. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen. .
Noot: voor meer informatie over instellingen van de startpagina, zie De startpagina instellen.

Downloads, bladwijzers, geschiedenis, add-ons, Sync en instellingen benaderen vanaf de startpagina

Wanneer u Firefox opent of een nieuw venster aanmaakt, hoort u de standaard startpagina met de volgende knoppen aan de onderkant van de pagina te zien: Home Page Buttons - WinHome Page Buttons - MacHome Page Buttons - Lin

Uw tabbladen en vensters van de vorige keer dat u Firefox gebruikte herstellen

Als u tabbladen en vensters had geopend toen u Firefox afsloot, zal de standaard startpagina van Firefox een knop Vorige sessie herstellen bevatten. Klik eenvoudig op deze knop om uw tabbladen en vensters terug te zetten.
Session Restore - Home - WinSession Restore - Home - MacSession Restore - Home - Lin

Noot: voor meer info over de werking van sessieherstel, zie het artikel Vorige sessie herstellen - Configureren wanneer Firefox uw meest recente tabbladen en vensters toont.