Add-ons uitschakelen of verwijderen

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 28996
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Extensies, thema’s en plug-ins zijn alle typen add-ons voor Firefox. Dit artikel beschrijft hoe u add-ons in Firefox kunt uitschakelen en verwijderen.

Extensies, persona’s en plug-ins

Het uitschakelen van een add-on zal deze inactief maken zonder de add-on te verwijderen:

1. Klik op de menuknop Fx89menuButton, klik op Add-ons en thema’s en kies Extensies, Vormgeving of Plug-ins.
  2. Selecteer de add-on die u wilt uitschakelen.
  3. Klik op de knop Uitschakelen.

4. Klik op Nu herstartenFirefox herstarten als dit verschijnt. Uw tabbladen zullen worden opgeslagen en na het herstarten worden hersteld.

Om de add-on weer in te schakelen zoekt u deze in de lijst van add-ons, klikt u op Inschakelen en start u Firefox opnieuw.

Extensies en thema’s verwijderen

1. Klik op de menuknop Fx89menuButton, klik op Add-ons en thema’s en kies Extensies of VormgevingThema’s.
  2. Selecteer de add-on die u wilt verwijderen.
  3. Klik op de knop VerwijderenDe-installeren. Klik op De-installeren voor bevestiging wanneer hierom wordt gevraagd.

4. Klik op Nu herstartenFirefox herstarten als dit verschijnt. Uw tabbladen zullen worden opgeslagen en na het herstarten worden hersteld.

Plug-ins de-installeren

De meeste plug-ins worden geleverd met hun eigen hulpprogramma’s voor de-installatie. Voor hulp over het de-installeren van een bepaalde plug-in gaat u naar de lijst van artikelen over plug-ins en selecteert u het artikel voor de plug-in die u wilt de-installeren.

Probleemoplossing